|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
UTP class V
Haj. Zna li neko da li je dovoljan UTP class V kabel dužine max 30m za prijenos miniDV zapisa. Koristio bih FireWire karticu tj. PC u jednoj a miniDV kameru u drugoj prostoriji ali me strah da će se izgubiti previše frameova. UTP class VI ili čak bolji kablovi su i znatno skuplji a ovog već imam. Moram to znati jer kablovi idu u cijev u estrih prije betoniranja. A onda nema više može ovako ili onako.
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako ga misliš zabetonirat onda rađe class 6 (biti ćeš na miru za buduće nadogradnje). Inače bi morao poslužit i class 5. I provuci si kabel viška za slučaj da prvi otkaže.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
stvarno mi nije jasno cemu to? sta nemozes kameru firewire kablom spojiti direktno na kompjuter nego ide preko UTP-a ako vec tako mora ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
Sad sam tulav ovdje. Kaj nije logicno prebacit zapis u digitalni i onda sibat po UTP-u bez obzira na kvalitetu posto su podaci digitalni! |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
RE
|RRSAF|Mad_Duke Kamera može sutra biti dv, webcam pa možda ako bude kunića i HD pa zašto da je ne mogu iskoristiti kao nadzornu kameru u svakom dijelu objekta (gdje treba). A kao recorder iskoristit ću PC- s tim da postavim opciju "move on" tako da capture kreće samo za vrijeme prisutnosti pokreta radi prostora na disku - a razlog, neko mi grebe boju na automobilu!
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|