|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Gledam i nemogu vjerovati...Prosli tjedan sam kupio u Ve-milu AMD64 3000+ sck939 BOX za 12xxKn i tad su mi govorili o tome da tray procesore ne ocekuju tako brzo a sad im (BOX-ovima) je cijena 14xx Kn... Problemi u dobavi, vece marze ili nova poslovna politika? Tko ce ga znati... Uglavnom ako kupujete 3000+ pravac Nitel ili Bing (12xxKn) jer Links, HGspot, Tri trade... ga vise nemaju u ponudi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U Formelu ima 3000+ BOX za 1100 i nešto kn.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
|
Citiraj:
Za Formel nisam gledao no ako je doista tako jos bolje! thx na infu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
nedostatak je tih proceva na tržištu...
![]() |
#5 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Re: AMD64 3000+ poskupio u Ve-milu!
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Re: Re: AMD64 3000+ poskupio u Ve-milu!
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
nije sve u tecaju dolara... "Budući da trenutno ima proizvode koji su superiorni onima iz konkurencije, AMD se susreće sa prevelikom potražnjom za svoje proizvode, te ne može velikim partnerima garantirati sigurnu isporuku većih količina procesora. AMD tvrdi da mogu isporučiti dovoljno silikonskih wafera, no da ne mogu nabaviti pakiranja za procesore, koje isporučuju druge tvrtke. Najviše potražnje ima za slabijim modelima, pa je i njihova nestašica najveća. Veliki proizvođači računala zahtijevaju velike količine procesora kako bi mogli unaprijed planirati proizvodnju. Predsjedni uprave Dell-a, koji je najveći proizvođač računala, rekao je kako bi Dell mogao sam 'potrošiti' cjelokupnu proizvodnju AMD procesora." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
da, sranje! i to se bas mora dogoditi par dana prije moje place i kupnje novog kompa!! ![]() ![]() usput i jedno pitanje: dal postoje neki ducani koje bi trebao izbjegavati pri kupnji racunalnih komponenata? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Izgleda da 3000 skoro da i nema vise. 3200 se da naci i cijena mu je otprilike 1450kn . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hejter
|
ovisi kaj pogodis , ja mislim da je ipak 3200 bolji zbog mnozitelja 10 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
A sta sam ja govorio na Trznici prije par dana kad sam "Razmisljao O Prodaji" novog E3 3000+ ? ![]() ![]() Prosli su dani 3000+ za 900-1000 kuna (pogotovo E3). Nigdje ga vise nema po toj cijeni. Mozda cijene ponovo padnu za par mjeseci ali zasad idu gore. Zaboravite Formel jer nema ni u Formelu. Kada bude (krajem ovog tjedna) i tu ce cijena ici gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Hejter
|
dobro , ti si htio profitirati od preprodaje , za moj pojam . a ovo za cijene proceva smo davno utvrdili |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
|
Matta, šta oćeš ti, ja sam prije par dana kupio novi Athlon64 3000+ E3 za 900 kn, ima i garanciju 12 mjeseci. Smartguy, pitaj Gorana (vranoga1) jel ima još kakve zalihe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
ja kupio 3200 u hg-u neki dan, 1400 i nes kuna prvo je poskupio, pa onda pojeftinio par kuna...ko zna kak ce to sve zavrsit |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Profitirati cime ? Rekao sam iskreno koliko sam platio procesor (skoro 1300 kuna). Posto je proc neraspakiran mislim da je savrseno logicno da ga ne bih dao ispod nabavne cijene, tim vise sto mi treba proc. Razmisljao sam o prodaji samo zato sto je u medjuvremenu iskrsnuo jedan dual-core Opteron. ![]() Citiraj:
Ja necu nista, fala (osim DC Opteronceka ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam kupio 3200+ za 1324kn u Tri Trade-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kod msanovih partnera ima procesora: AMD ATHLON 64 3000+(2 000Ghz) BOX S754 NEWCASTLE - 922kn sa pdv-om AMD ATHLON 64 3000+(1 800GHz) BOX S939 WINCHESTER/VENICE - 1350kn AMD ATHLON 64 3200+(2 000GHz) BOX S939 VENICE - 1405kn AMD ATHLON 64 3500+ (2 200GHz) BOX SOCKET S939 VENICE - 1740kn
![]() |
#30 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
kolko je to bitno ?jel se radi o poboljsanjcu ili 15-20% |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|