|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Di je greska?
Ovako ide prica, kupio przilicu za komp od cure, i kad je spojim i upalim komp odma se ugasi i neda se vise upaliti, vent na procu se zavrti i sve. Istekam ga iz struje i probam, opet isto.. Uglavnom kad je ustekan sam disk ili sama przilica komp radi, a kad je oboje, nece. Ja brijem da je napajanje..no pocelo se jos nekaj dogadjat.. Komp se sam od sebe resetira kad nes sljakam na njemu, pa sam se zabrinuo za plocu, no opet mislim da je moguce napajanje, da je slabo..ili nekaj u qrcu... molio bih svjete..fala svima i HNY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
O kojem se napajanju radi? Također malo više o konfi nebi bilo na odmet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
neznam za napajanje, nije nis posebno, doslo s kucistem, mislim da je 350w, komp sljaka vec 2 god bez problema... CPU Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) MBO Asus P4PE RAM Samsung M3 68L3223DTM-CB3 HDD WDC WD800JB-00CRA1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Predopostavljam da si na przilici stavio da je jumper na slave mjestu? a hardu da je na master? Onak nekako mi sve na to smrdi ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
codiac, na odvojenim su ide kablovima..tak da to nije problem, ali jumperi nemogu bit krivi za to da se komp nece upalit kak spada..bar mislim, odnosno nikad se s tim nisad sreo..nego jedino bios moze zezat, al komp radi.. no probat cu jos jednom sve ponovo..pa bum vidio...hehe, probo sam vec neznam kolko puta.. e da..a zasto se onda jos i komp restarta, ako se optereti malo..samo je disk spojen na napajanje i ploca, ak mislis da je problem u jumperima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ako se smije znati, o kojem je napajanju riječ? Da pogađam: JNC, Maxpower, MS, LC... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|