|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
DFI nforce3 250gb
Imam problem sa tom maticnom... Najme neradi mi power buton tj. neda mi se ukljucit racunalo.Sve spojim sa naponom i kad ukljucim napon zasvjetli mi ona crvena tockica na njoj al dok stisnem gumba na kucistu nece se ukljucit. Power kablovi su dobro prikljuceni na maticnu (isprobao 500 mogucnosti)...Oni power on tipka i restart NA maticnoj isto nerade a neznam da li su radili i prije... Neznam...vec me boli glava od razmisljanja pa bi molio da pomognete ili neso...sta ja znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Šarafcigerom spoji pwr on pinove da vidiš jel oće tak
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
nece nece i nece...neznam koji je ku**c ... budem trebal na reklamaciju poslat izgleda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=050.303.110 Najme do danas je sve super radila i morao sam ju izvadit van da poslozim kable i stavim unuta i ukljucim dovod napona i sve je pod naponom ali se nece zapalit PC. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel možeš kresnut preko tipkovnice?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sve je napravljeno ali nista...kada sam malo bolje pogledao na drugoj strani maticne ima jedna crta poprijeko jednog voda (mozda je to razlog,pa nemoze doci do kontakta al se nesjecam da sam crknuo sa alatom po njoj...) ako bi to bio problem kako to popravit? Vidim da to neki ljudi rade sa tekucim srebrom ali gdje to nabavit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nemam ja tipku na tipkovnici za upalit PCa ako si na to mislio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
I kada sam ju okretao slucajno sam zamaknuo prst u pastu koja je bila na procu i po drugoj strani maticne i obrisao pa neznam da li to smeta icemu? Vise nemam zivaca se bahat oko toga nego cu sutra jos pokusat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@ppqno1 Komp vužgeš prek tipkovnioce tak da u BIOS-u najdeš de ti je opcija Power ON By Keyboard i odrediš si koju kombinaciju tipki hoćeš (npr. ja imam CTRL+F1) i to ti je to. Stisneš te dve tipke i komp je se vužge. Istinabog moreš si deti i da se komp vužge i pritiskom na tipku SPACE i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Evo ja uploadam slike,kod mene je ploča. Malo su tamnije ali označio sam gdje je oštećena... slika1: http://img431.imageshack.us/img431/4160/p10100302fe.jpg slika2: http://img431.imageshack.us/img431/6858/p10100341vd.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Sad još malo gledam ploču i vidim da je na jednom mjestu dosta paste za proc(one koje je ppqno1 zagrabio) ![]() Sutra ćemo vidjeti,trebala bi proraditi,ako ne šaljemo na reklamaciju. Sreća što sam ja imao Asus K8N pa ppq-u sad radi komp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|