|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
p2p
Ovako: sta god pokusam skinuti preko Peer to peer programa (e-mule i shareaza) nece mi niti poceti skidati. na svakomuseru od kojeg skidam pise "on queue " ili "queue full" Imam ADSL (512/128) i sinoć sam čitavu noć ostavio da mi skida nekakav film , nije mi ga niti počelo skidati , svuda piše "queue full) molim vas kako da mi počne skidat film ili bilo šta drugo , jel mi netko može preporučiti neki drugi (bolji) p2p program i dati link gdje ga mogu naći PLEASE HELP!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
Re: p2p
Ja ti mogu preporučiti da si skineš LIMEWIRE.Na njemu možeš skidati programe,pjesme,filmove,slike ono sve. Skini si ga na www.limewire.com Zadnje izmijenjeno od: zoz. 31.12.2005. u 18:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To znači da si na čekanju i da je maksimalan mogući broj korisnika koji mogu bit spojeni na nekog drugog korisnika već iskorišten i ti tu ne možeš ništa, samo čekat.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|