|
![]() |
#1 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
ATI Tray Tools ben[čmark]
Niš, instaliral ja neki novi Ati TT (da, znam da sam up to date qurac al pustite sad to)... Vidio neki benčmark, pa izvrtio to i rezovi su mi malo nerealni? Još k tome imam neke stare drivere... Ajde vi vlasnici X800 serije izvrtite taj benchamark, da malo usporedimo, zivo me zanima...Svjedno agp il pci-e...Bitno da ej X800. pozdrav! Merry x-mas btw ![]() e,da grafa je X800 pro...ne bas clockabilna ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 25.12.2005. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
|
Da... ![]() Pa jebemu u nvidia podforumu je bilo zanimljivije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, tko živ uopće koristi taj benchmark... ![]() A Nvidiu si uvijek možeš kupiti-zabava sa traženjem drivera koji rade je zagarantirana ![]() Sad ti sve radi pa ti je dosadno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Dobar si, skidam kapu... Pa niš, ovo je bitno...da to nitko ne koristi. Jer mi je retardirano da je x800pro sa 12 pajpi ekvivalentna X800XT PE sa 16 pajpi a razlika je u clocku 20 mhz... :? Ma napokon sam dočeko ferije pa imam malo vremena i po kompu za čačkat...Inače, razočarala me, na 535/540 mhz se već zbolkirava...shit ![]() Morat ću nabavit VF700 pa onda volt-moddovi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Pa Zalman VF700Cu ti je ok. rješenje-tiši je, možda dobiješ nekaj i na clocku a kad prodaješ grafu samo vratiš orginalni cooler a Zalmana premjestiš na novu pilu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() Eto, ako ti meni poklonis tu ATi-jevku, obecavam da cu svoju dat Mitzeku u dobrotvorne svrhe ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Uzmi zalmana, nećeš požaliti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Tebi je grafa na 600? Pa izvrtiš manje? Sad tek niš ne kužim. Mora da je ovaj bench u kurcu...Reci mi kolko izvrtiš u 3d marku 2k5? Evo ja danas izvrtio kad je bio fleks kod mene, bilo je oko 5350 ako se nevaram... Samo još jedno pitanjce...Jel se dobije termalno ljepilo za pasivce sa zalmanom? Idem sutra u links po njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
Sve ti je već spremno na pasivcima. Samo ih prikeljiš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nemam ja tak sta... ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Pa imao sam oko 6000, nekada više a nekada manje. Sada mi grafa nekaj sere, tako da sam smanjio taktove, jer mi se počela blokurati. No to ovisi dali ima PMS ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|