|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
koja je razlika ove 3 abit aw8 ploce?
aw8 aw8-max aw8-max 3rd eye II ako mozete napisat jer nisam jos uzeo MBO kako sam vidio da postoje 3 modela |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Oces rec dvije Ova prva je zakinuta za drugi g lan, dva sata prikljucka, firewire naspram dvije druge a ona treca ima onaj dodatak za pracenje clocova i temperature, koji se spajaq na plocu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Postoje 3 verzije aw8 ![]()
![]() |
#5 |
M.U.P.
|
O itekako se računa. Nekome je baš taj komad plastike bitan ako hoće clockat on the fly Isto njesra ko fatality ploče
![]() |
#7 |
M.U.P.
|
Isto tako se i spominje da AW8-MAX nepodržava ddr800. Kolko sam skužio po forumima nekima radi nekima ne Zato se čeka 975 čipset ![]()
![]() |
#9 |
M.U.P.
|
I ima naviku rikavanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
M.U.P.
|
Prva u nizu ![]() @ikravaro ako je hitno kupi aw8 jer bacat 500kn na neke stvari koje nečeš nikad koristit je nepotrebno
![]() |
#13 |
Premium
|
koju onda da uzmem???
dal da uzmem ovu aw8-max 3rd eye II koja ima sve ukljucujuci i taj komad plastike za OC jer dosta sam vremena izgubio trazeci plocu kakva su vasa iskustva sa abit? moja samo najbolje. ako ima ko kakvu zamjeku molim da je napise inace bi ja naucio sutra navedeni model P.S. gdje najjeftinije narucit navedeni model? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
M.U.P.
|
Jedino di imaju aw8max 3rd wye je hg-spot i košta 2050kn ![]() Zemi si onda rađe asusa koji je jeftinij(i rikava ![]()
![]() |
#15 |
a.k.a. LOPOV
|
Ja mislim da ti ta sminka netreba ,bacanje novci, i dali ti treba 6 u odnosu na 4 sata prikljucka kao na obicnoj, dva g lan kontrolera i firewire, ako ne ond abezveze bacas novce, e da i abit ti ima jedan ide kanal, te ne podrzava ddr 800, dok asus ima tri ide kanala i podrzava ddr 800, al opet abitova prednost je q otes
![]() |
#16 |
M.U.P.
|
Eh da i abitice rikavaju ![]() Pitaj Lord clockana(ali on je priča za sebe,kod njega sve rikava ![]()
![]() |
#17 |
Premium
|
ma nebi asusa
zapeo sam za ovu, koji ekvivalent ima dfi lan paty da je do 2000 iako cu najvjerojatnije uzet aw8-max 3rd eye II u hgspota |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
M.U.P.
|
dfi i intel neidu baš zajedno tak da ti to nebi preporučio. Ako te zanima clockanje bolji izbor ti je asus od abita.
![]() |
#19 |
Premium
|
imam 3 HDD sata 1 seagate i 2 maxtor segate je 200 GB a maxtor po 120 sata pa bi prodo ova 2 od 120 i uzeo 2 xsata2 od 80GB seagate i stavio ih u raid tako da u slucaju da mi rikne 1 hdd onda bar ostanu podaci na dugome a ovaj dugi od 200 mi je za zajebanciju znaci tebaju mi onda 2sata2 p.s. kako da izbrisem ovo poruku koju sam posto umjesto kao odgovo na intel |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Gornji lijevi kut, delete ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja imam 3rd eye Prava stvar, samo da je kabel malo dulji... Nisam probavao OCat on the fly preko uGuru Clocka (komad plastike, a možda se i ne može), nego preko uGuru Abit utilitya za takve stvari, ali mi se ne sviđa manjak opcija. Sve pohvale ploči (ne bi joj škodio još 1 IDE kanal). Jedino me CPU jebe, ali ćemo i to ubrzo srediti (ima se nešto u planu) ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
3 ide kanal i puno vise djelitelja za mem ![]() Nego bi li mogo podjelit to kaj se ima u planu, neki mod il sl
![]() |
![]() |
#23 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Staru asus p4c800-e reklamiram (neću reč da je radila, pa sam ju za potrebe reklamacije sjebo ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
koja mi je onda bolja investicija? asus navedeni model ili aw8-max 3d eye i koja je cijena asusa i gdje mogu vidit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
dedicide
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam imao abit ploču sada imam asus obe firme su zakon što se tiče ploča super su za overclock pogotovo ova asusova što je sada imam (asus P5LD2 cjena 1.000kn imaš je u optimumu) Uzmi si asus ! ![]()
![]() |
#26 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
BIOS ID:1.5 1. Support Presler/ Cedar Mill CPU. 2. Support DDR2-800. 3. Support four 2GB memory. 4. Enhanced compatibility with certain PCI SCSI cards. 5. BIOS compiled date: 11/30/2005 Vi i vaše preporuke!
![]() |
![]() |
#27 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
To je jedna od rijetkih ploča koja ide iz kutije u kučište, bez prepravki i brige oko pasti i sl.
![]() |
![]() |
#28 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ja sam ser uspio snaci...al stvarno ruku na srce...brijem da cu puknut pelt ispod! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Znaci ipak se kremenadl da ispec ![]() A rak sad pod****va jel su s novim biosom abitice dobile podrsku za ddr800, pa kaj onda prije ga nisu imale ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
kao sto rekoh...vrtim odojka ![]() uzas...spece mi prst...doslovno...ima bar 90° ak nema vent sa strane...sva sreca na panafla ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|