|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Probljem sa floppy diskom
Tako ja jucer htio napravit bootdisketu, ubacim ju unutra, hocu otvorit u windblowsima a oni kazu da ubacim disketu. :confused: Onda sam restarto kantu i skuzio da lampa na floppy-u sad cijelo vrijeme gori i nece nista ocitavat. Cim upalim komp. LED lampa se isto pali i nece zgasit.:confused: Help! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Reko bi da ti je krivo spojen floppy. Probaj npr. okrenuti kabel na konektoru od floppya. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
pa sam ucinio to sto je greg rekao sva sreca sto je lega imo jedan floppy pa nisam morao dati 80kn ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma govna uvjek krepaju kad ti najvise trebaju........... evo do sad mi nije trebao (nemam ga u kompu vec godinu najmanje) i sad mislim staviti novi FW za CDrom (ubio se dok nisam nasao ko ga pravi, koji je model i na kraju nasao FW za taj model) a on mi sad trazi floppy.........ma govno... nego, ima frend u jednoj 386-ici flopy ali je problem sto komp izgleda ko da je napravljan da se nikad neotvara (sve spojeno zakovicama).ja bi ga razvalio sjekirom ali njemu sluzi kao podlozak za monitor paaa.....zna li netko jel postoji neki nenasilni sistem za otvaranje 386-ica???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Da...zove se Dr. Martens ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |