|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2018
|
SITECOM wl-340 v2 003
Pozdrav svima, nakon automatskog upgread-a firmware-a ovog router-a, router se smrznuo. Ne reagira na reset, nama usb pa mu tako ne mogu pristupiti, preko utp-a ni glasa, preko wifi se ne vidi. Pitanje: 1. Prije nego ga bacim, što da još probam? 2. Imam lokalnog internet providera OKTV u Zaprešiću, pa preko njihovog motorolinog modemom koji se spaja preko koaksijalnog TV kabela imam telefon i Internet. Stari HT-ov THOMSON st780iwl nije mogao rutati taj kabelski modem i spojiti se na Carnet, pa sam kupio ovaj router. Da kupim ponovno isti router i ne radim upgrade ili postoji neki best buy o kojem svi sve znaju i što mi zatreba uvijek ce moci netko pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi naveo koji je tip konekcije za taj Carnet, ako je klasični PPPoE onda možeš upotrijebiti vjerojatno bilo koji WAN Wireless Router, uredni počnu već oko 150 - 180 Kn (Asus RT-N12E, TP-Link TL-WR841N pa dalje). Možda bi se moglo i stari ST780Wl ali to zahtjeva dosta gnjavaže i znanja / iskustva. Za ovaj Sitecom nemam(o) više informacija jer ga nema nešto puno na ovom tržištu, vjerojatno bi se dao oživiti preko serial / JTAG varijante a i to zahtjeva neko znanje / iskustvo + onaj adapter ... Na supportu sam vidio napomenu da mu treba više od 10 min. kada mu se ubacuje novi fw da izađe na radni režim ![]() Za ovaj tvoj Wireless Router 150N X1 (WL-340 v2 003) na suportu nema / nisu u stanju staviti fw, manual (piše da nema). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|