|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Konačno nabavim to čudo, smontiram ja to sve fino, upalim komp i čujem ono kaj nebi htel čuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Nosi to na reklamaciju - definitivno je neispravan !
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Vidim da si i ti nasjel na onu staru narodnu nema boljeg coolera od Freezera za te pare. Nosi to njesra u HGspot i nek ti daju novi.....priprijeti im. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Fora je da vent kad nije na socketu radi najnormalnije(bar je kod mene tak bilo),stavi neki 80 ili 92mm vent po izboru ispoliraj bazu i zaboravi garanciju jer teško da će ti to proć.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
svatko ima svoje kriterije za kvalitetu, tako da se nemoj čudit ako netko traži savršenstvo (pritom ne mislim na Mrkonju)... inaće, to je za reklamaciju....a kod hg-spota se prvo moraš izderat na njih i poslat ih u onu stvar da bi nešto bilo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
HG je jako pooljšao reklamaciju ja sma dobio dva put grafu u roku 10 min. Moraš im asmao pristojno objasnit u čem je problem ak počen kenjat onda budi dosadan. No iskreno neznama zake reklamirat kad bi ja tak i tak zamjenio taj vent s jednim 92mm ( glacial tech u Ve-milu ili YS tech u Linksu) dobiješ jedno 5° u loadu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-------
|
Citiraj:
Ja sam rekel da je neispravan i da je njesra, ali ne i da je nekvalitetan......ali ako baš hoćeš......da nekvalitetan je i definitivno nije najbolji cooler za te pare. Kaj se tiče toga da je ne volim AC kao firmu....meni AC kao firma ništ nije kriva, niti ja imam kaj protiv njih. Kaj se mene tiče njihovi Silenceri koji idu na grafičke su jedni od najboljih coolera koje moreš staviti na grafičku.....pogotvo ako te iste coolere dobiš s HIS-ovom ili ASUS-ovom grafičkom. AC proizvodi coolere i ostalu rashladnu robu, ali to ne znači da joj je svaki proizvod najbolji ili da je AC kao firma najbolja u tome čime se bavi. Eto toliko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
svatko ima svoje mišljenje, a da sad opet kupujem cooler, opet bi uzeo freezera (eventualno sonic towera)....zalmana 9500 seriju, ali to već izlazi iz granica do 200kn.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
M.U.P.
|
A kaj bi ti preporučio za cca 150-200kn kolki im je raspon cijene(bio) da hladi jednako ili bolje:confused:
![]() |
#14 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
M.U.P.
|
Zalman je glasniji i lošije hladi. Ljepše izgleda bolja je završna obrada ali lošije hladi. Za sckt a je on najbolji izbor ali za 939 je jednostavno LOŠ imo
![]() |
#16 |
-------
|
Zalman ''vrišti'' na cca. 45 dB, dok Freezer uredno ''krešti'' na 50 dB. Nije neka razlika, ali evo kad si rekel da je glasniji. Ne bi baš rekel da Zalman loše hladi.......kolko ja znam hladi i okolne komponente, a Freezeru najprije trebaš spolirati bazu da bi hladil kak spada i naravno nadati se da ventilator ne krepa ili ga odmah nakon kupnje zamijeniti s nekim 80 mm ili 92 mm (ili čak s dva ventilatora za bolji protok). Na kraju dok sve zbrojiš i oduzmeš za Frezzera ti uz njegovu orginalnu cijenu treba još ''par'' kuna za bolji ventilator(e) i za pastu za poliranje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
M.U.P.
|
http://www.silentpcreview.com/article223-page1.html Na spcru je bolji i od puno skupljeg thermalrighta. Pasta 12kuna, a vent 40kn ![]() Pipe su pipe kak god da okreneš ![]() Nedostataka ima to svakako, ali pogledaj kolko košta slično riješenje od zalmana
Zadnje izmijenjeno od: MRKONJA. 30.11.2005. u 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
The Geek Wants Out
|
Ako je Freezer uspio nadmašiti CNPS7700-CU teškog skoro kilu bakra ( DriverHeaven review ) zašto misliš da neće nadmašiti 7000B-AlCu koji teži samo pola kila aluminija ![]() Zalman hladi 'samo' svojom površinom dok je Freezer baziran na heatpipe tehnologiji...ja ga imam od veljače i u pogonu je 24/7 , nisam mijenjao vent niti polirao bazu u stvari sam i zaboravio na njega ...Ne možeš zbog par loših ili neispravnih primjeraka ili ljudi koji nabijaju mrcine od procesora u neadekvatna kućišta bez protoka zraka generalizirati stvari... ja da sad uzimam cooler opet bi njega uzeo ![]()
![]() |
#19 |
-------
|
Link ne dela, ali nema veze....čim je SilentPC odma mi je sve jasno.....tipovi pate ne nečujno i naravno da im ništ ne paše. Naravno da je Zalmanovo rješenje skuplje kad je (po meni) i kvalitenije, a bome kvaliteta se plaća (a i ime), ali nije to ni tolko bitno. Ja bum rađe dal cca. 250 kn za Zalmana 7000B-Cu nego iste pare za Freezera Pro il 64. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
zalman je na 1400 rpm tako bucan da ja nemogu bit u sobi sa njime, frezzer je od 7V necujan na nize. Al stvarno necujan, ak si pobro los fan to je druga stvar. Ja sad proc hladim pasivno al dok sam imo frezzera bila je jednaka kolicina tisine ![]()
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo vidis i luđak ce ti potvrdit da je taj kuler najbolji za te novce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||||||
JDM
|
Ovako. Sad mi je dosta. Pogotovo ovih nadobudnih čobana. Tišina je stvar osobnog stava. Ali onaj kome ne SMETA 98db u sobi i sauger i fen u jednom, NEMRE bit zdrav. AMEN. MCG: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zbog par loših primjeraka? Onda su sve 6800LE smeće po toj teoriji? Citiraj:
Citiraj:
Onak več mi je u laganini dosta slušat ovakve gluposti zbog par loših primjeraka. Frizer je za te pare numero uno. Ja ga imam. I zadovoljan sam sa njime. Stock vent radi normalno... Sve super. A ak je meni tiho onda je vama nečujno. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
-------
|
@Fleks Vidim da se znaš i voliš izražavati. Ako ti je glavna fora vrijeđanje drugih (umjesto normalnog raspravljanja) i zbog toga si super popularan u drušvu......kužiš ono, greda je, demi na forum i tam im velim sve kaj ih ide i niko mi ništ nemre jer ne znaju ko sam kaj sam.......lupi ti glavom o špigel.......ali sumjam da ćeš kaj razbiti, jer na temelju ovoga kaj si sad napisal ne djeluješ kao čovjek koji ima nešto u glavi za čim bi žalio nakon razbijanja iste o špigel. BTW Zalman 7000B-AlCu ti košta u Bingu cca. 180 kn, pa ti provjeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
JDM
|
MCG: Part two: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Gle ovak se možemo prepucavat do jutra, a to je glupost. Ti stojiš za svojom, a ja za svojom tvrdnjom. Najbolje da na tome završimo. Amen. naravno ja sam u pravu.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
-------
|
Ja stojim za svojom tvrdnjom (i ne vrijeđam druge), a ti stojiš za svom (i vrijeđaš sve koji se s tobom ne slažu).....pa nisam ti ja kriv kaj nemaju svi Freezera ili kaj ti ne voliš da neko (u ovom slučaju ja) ne želi koristiti/kupiti taj cooler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
M.U.P.
|
A Fleks ima svojih bubica ![]() Kupovat zalmana koji radi na "starom" principu je glupo al ak je tebi bolje dat više para za stvar koja lošije hladi go 4 it. Provjeri kak je zalman prošo protiv freezera na prescotu ![]()
![]() |
#27 | |
Guest
|
Citiraj:
@McG vjerujem da nisi probao freezera i neznaš kakav je....a bilo je na netu review-a da freezer hladi bolje od 7700 cu, a o al-cu verziji neću ni pričat.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da i ja nekaj velim: nisam probao zalmana, al sam imam freezera, s "stok" kulerom (znaci nije stavljen 92mm iako se razmislja) i slazem se sa ekipom koja hvali doticni kuler-jednostavno: idle (na 35%): +24°C cooler na 50% (napominjem da je tada necujan, cak i kad se priblizi glava)-idle isti/max load +33°C cooler na 100% (cuje se, al nista strasno)-idle +23°C, load +32°C Po meni best buy, al svako ima svoje favorite...cak mi je izgled Zalmana bolji nego freezera...al to nije vazno ako se nema plexi na boku
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 02.12.2005. u 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
šta se tiče glasnoće frezera, istina nakon nekog vremena prosvira. otvorite poklopac koji se nalazi na držaču venta i kapnete par kapi ulj i to bi bilo to=> opet je nečujan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|