|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Maksimalna brzina procesora
Imam Celeron na 950 MHz (FSB 100) clockan na 1266 MHz na Epox 3VSA (FSB 133). Zanima me slijedeće: mogu li ja na ovu matičnu staviti neki proc koji bi išao više od 1266MHz? To pitam zato jer namjeravam staviti Celeron na 1300 MHz, a u manualu od matične piše da podržava: Celeron II 533-850 MHz Pentium III / Coppermine 500-1130 MHz Pentium III / Tualatin 1130-1260 MHz (ne spominje se ovaj moj Celeron III / Coppermine-128). Ako bih ga i mogao staviti na ploču (taj Celeron na 1,3) da li bih ga mogao overclockati (pošto imam prostora za to zbog MB FSB 133 MHz)? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Re: Maksimalna brzina procesora
Citiraj:
opet je to pitanje dal ce se procesor dat clockat i kolko i dosta ce ti ovisit o ploci...uglavnom nepotrebno ulaganje. bolje ti je skupi si nes para i kupi neki cel D+neku plocu.to mozes za male pare, da al onda ces morat i rame. strpi se dok skupis nes para,ovak mislim da ti se ne isplati. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pogledaj na netu za noviji bios i da li sa njim dobivaš support za novije procesore
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|