|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Services
Zna li netko program koji bi u win XP neku aplikaciju pretvorio u servis da se dize bootanjem i da radi u pozadini ko i svi ostali servisi. Ili josh bolje neki link...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
nije mi najjasnije što želiš i zašto, pa ako ti se da pojasniti mi bio bih zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
on bi htio da program ubaci kao windows servis koji bi radio u pozadini i mogao bi ga vidjeti jedino u task manageru... a sto ce ti to? za trojanca? za remote kontolu nad kompom? nemoj se igrati... ![]() mislim da neces naci takav program jer to bi bilo ubacivanje koda u dio windowsa prije logina, tj. u "windows protected area" pa bi ti fino javljao gresku "windows protection error" i vise ne bi mogao pokrenuti windowse... ![]() drugi nacin je da potrazis kako sakriti pragram u application traci ali i u taskbaru... nece ga pokretati kao pravi servis, ali ce ga sakriti... samo sto bi to trebao namjestati tamo gdje ga stavis, ne bi ga mogao mailati spremnog za "skriveni rad" ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Trebaju ti dva fajla iz Windows resource kita: INSTSRV.EXE i SRVANY.EXE Ti fajlovi su u resource kitovima još od Win NT-ja, bitno je da koristiš one koji odgovaraju tvojim windowsima. Imaš ovdje uputu kako od seti klijentskog programa napraviti servis. Osnovni princip je isti za sve programe. Ako zapneš pitaj - baš taj seti klijent sam pretvarao u servis bar na 5 računala i sve radi kak se spada.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|