|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Problem s nestajanjem slike
Imam jedan problem. Na monitoru nestane slika nakon nekog vremena recimo surfanja. Nema pravila kad i kako ,samo nestane slika imonitor ulazi u stand by. Komp jos uvijek radi jer mi je isprzio cd i otvorio ladicu nakon 3 minute.Restartam komp i sve ok. Sto je najgore to se pocelo i frendu desavati. Napravio sam sve od fleshanja grafe ,reinstal drivera,windows-a,promjena napajanja itd itd. Grafa je 9800se modana u pro. Na drugom kompu grafa radi odlicno. A do prije para dana je u kompu bila ti4200 i sve je bilo ok. Komp: Asus CUV4X-C P3 1100/256/100 2X 256 SDRam twinmos 40gb wd Codegen 400W Club3d 9800se@pro CRT samsung 17" syncmaster 750s i jos par sitnica. NAPOMENA: 3dmark05,prime95 ,memtest i razne ostale testove prolazi bez problema. Igram COD2 i NFS:MW po par sati i sve ok i onda jednom odigram i ugasi se...ili dok surfam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Jesi li probao sa drugim monitorom? Možda je do video kabela ili kakav hladni lem u monitoru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prvo vrati karticu na 9800SE i vidi jel se onda događa. Ak da, zamjeni grafu. Dalje ćeš i sam zaključit šta je. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|