| 
 | |||||||||||
|  20.11.2005., 13:27 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: ZG - VŽ 
				 | 

Smrzavanje u igrama
			 Koju god igru da igram, nakon određenog vremena se komp potpuno zaledi (potreban restart na gumb). to smrzavanje je potpuno random (nije nakon određenog vremena niti na određenom mjestu u igri) kanta je uredno hladjena, sve temperature su u normali, nista nije clockano, prime 95 se uredno vrti... driveri od chipseta su mislim zadnji koji su izdani, od grafe su Omega 2.5.90 (catalyst 4.10) jel itko ima ideju u cemu bi mogao bit problem? | 
|   |   | 
|  20.11.2005., 13:58 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Jun 2004 Lokacija: Osijek 
				 | Prvo probaj staviti original catalyste jer sam ja s omegom imao sranja za popizdit.Ako nije to onda čemo vidjet dalje. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  20.11.2005., 15:25 | #3 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Koje su ti latencije memorije? 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  21.11.2005., 11:00 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: ZG - VŽ 
				 | izgleda da je ipak bio problem u driverima od grafe. malo mi je to cudno jer sam ih koristio otkad su izasli i stavljo sam ih vise puta kad sam reinstaliro winse ali su poceli radit probleme tek zadnjih mjesec dana..... ali uglavnom, problem rijesen | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |