|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pomoć oko interneta
Naime, sestra bi trebala internet za nekih 6 mjeseci u Rijeci. Može kakav prijedlog? Bez ugovorne obveze, internet za stan, može i usb za laptop. Da ima bar 10GB, brzina nevažna. Sada ima tmobile, plaća preko 200kn, što joj je puno. Može kakav prijedlog. Ima tcom ruter već ako je to relevantno. LP i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
za 100 kuna ima 10 gb preko bonbona. ako kupi KUNE na našoj tržnici onda je to 75 kuna za 10 GIGA mobilnog interneta. od agenta kupi stick ili neki sličan nanjuškalu, sredimo joj popust LOL. neki operateri su do sada nudili uslugu bez ugovorne obveze, optima (nikak mi ne leže) i čak možda H1. terrakom je bio u igri za 159 kuna FLAT ali kažu da su digli cijene na 209 kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam onda drugo pitanje. Da li je moguće staviti tu bonbon karticu u tcomov ruter? Ili postoji isto nekakva zaštita na razini rutera kao kod mobitela? Ima usb ruter koji je do sada koristila (s otorom za sim karticu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Imao sam usb 3g-4g modeme koji su bili i lockani i unlockani. Od t-coma su najcesce bili lockani na mrezu. Sada, bonbon je njihov moguce i da bi proslo, a opet mozda su u sumi. Ja imam par tih bonbon SIM-ica neotvorenih. Ako ti pomaze, poklanjam pa isprobajte. P.s. Neki 3g modemi se daju free unlockati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|