|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
DD-WRT bandwidth limiting
Pozz, dakle nedavno sam uzeo TP link WR941ND i na njemu je DD-WRT, TP LINK je spojen na Sagem F@ST™ 1704 preko WDS-a, jer je jedino ta kombinacija radila. S obzirom, da će sad lito i doć će familija sa svojih 48 androida kojima je uključena sinkronizacija, koja ubije mojih nebeskih 0.5 mbita uploada mislio sam na TP-LINK stavit QoS, i ušao u postavke, enejblao QoS stavio limit na brzinu i pokušao sa doti jednom mogućom kombinacijom, ali brzina je uvijek max. Jeli moguce da ja sam ja nesto krivo postavio ili to jednostavno ne radi tako? TP link je u Router modu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
postaj screenshot postavki iz DDWRT-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
http://prntscr.com/bgvsp3 Stavio sam vec na dd-wrt forum, izgleda da je problem u softwareu, iako je možda popravljenno na novijem izdanju ali moj to ne podržava, a i valjda dd-wrt ne radi dobro sa brzinama ispod 1mbps "our qos isnt that good for uplinks below 1 mbps, especially under 640 kbps.. & no one seems to be looking at it. our previous active qos developer is mostly missing in action now a days.." cini mi se da cu morat OpenWRT Gargoyle stavit, a bas mi je sjeo DD-WRT :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|