| 
 | |||||||||||
|  04.06.2016., 01:18 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2010 Lokacija: . 
				 | 

Preporučite repeater
			 Molim preporuke do 350-400 kn. Sve modele koje znate da rade dobro preporučite. I one jeftinije i one skuplje. Najbolje bi mi bilo nešto oko 200kn. Zahvaljujem unaprijed. 
				__________________ Dazed and confused | 
|   |   | 
|  04.06.2016., 10:28 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2010 Lokacija: Ploče 
				 | Teško je preporučiti kad neznamo u koju svrhu će se koristiti i u kojim uvjetima. Nije isto iskustvo u privatnoj kući za razliku od stana u stambenoj zgradi gdje u 100m ima 300 wifi uređaja. Neki koriste repetitor za link na par stotina metara a neki za gornje etaže kuće. Svakako sa vanjskim antenama ( da nisu unutar kućišta) i da se mogu postaviti na višu poziciju u sobi pa su upitni oni koji se uključuju direktno u utičnice koje su većinom na pola metra od poda. U obzir dolaze i wifi-ruteri koji imaju mod rada kao repetitor. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  04.06.2016., 11:43 | #3 | 
| Xulos :) Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: Osijek 
				 | https://www.links.hr/hr/wireless-ran...icni-053509209 Ja imam ovaj i odlican je. Postelas za ga doslovno 2 min a ima poprilican range. | 
|   |   | 
|  04.06.2016., 17:37 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2010 Lokacija: . 
				 | Ne, ove male igračke ne valjaju. Uglavnom proširenje wirelessa u kući ili za apartmane. U blizini nema puno ili nema uopće bežičnih mreža. Bitno je da je pouzdan i stabilan te da se može dignuti posebna bežična mreža (možda i nije bitno, ali bolje da ima). Linksys WRT54GL je odlično riješenje, ali tražim nešto jeftinije ako postoji. Od ostalog još je dobro radilo DAP-1360, DIR-300 i Tenda W309R (to sam našao na edigitalu, odlični se pokazali). Sa tp-linkom sam imao najviše svraba. Oni bijeli i plavi zaobljeni i sva ona malecka prdeckala koja se direktno spoje na utičnicu. Dok sa onim kockastima (to su valjda stariji modeli?) radi ok. 
				__________________ Dazed and confused | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |