|
![]() |
#1 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Razmišljam o nabavi nove karte, a kako je uvjek slab novčanik treba gledati jeftino i relativno dobro... pa čitam online usporedbe i sve to je ljepo u većini slučajeva kika gf 6600 zanima me jel ima ko iskustva s karticama baziranima na tom čipu (po mogućnosti neka AGP verzija)...
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Procitao sam da je ATi rekao kako su X700pro kartice losije od 9800pro zbog sabirnice, tako da uzmi neku oc-abilnu 9800pro i dobar si (naravno nemoj nikako 128-bit). Ali bolje se jos malo raspitaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Na agp-u ati nema pravu konkurenciju 6600gt , pogotovo sad kad ih ima vec od 1200kn , proizvodjac galaxy i to su jako dobre kartice . Eventualno ako nadjes rabljenu 9800pro sa 256bit , a da je dobra ,jer u ducanima ih nema . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
I 6600gt se moze clockati . znam jednu sta dere na 600/1200 , od Galaxya sa Zalmanom. A Leice su rijetke po ducanima , tko je uhvatio koju i kakvu - ja sam na svoju jako ponosan ![]() Dakle , X700 ne , ako hoces ostati na agpu i atiju - X800gt , skuplje ali vrijedi sigurno . ili budi prodana dusa ko i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
|
![]() ja neznam niti jedan dućan u hrvatskoj u kojem ima za kupiti 6800le iskreno mislim ja da oni klokaju karte i prodaju pod skuplje u predsloženim konfama... ako ko nađe cjenik na kojem je ima nek mi posta lin ka sam probao 10 dućana i nigdje :?(
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kupi 6800 Standard u Ve-milu,da se clockati,tweakati i malo je skuplja od LE,ali se isplati.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa nisi rekao da trazis za 900kn. Ako je vec tako, onda uzmi rabljenu 9800pro 256 bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
|
ne postoji ni jedan x700 koji košta 1800 kn i niti jedan GF6800 koji jei blizu cjenama koje drže x700 mislo sam da je samo po sebi jasno da kad sam na prvom postu rekao da je u pitanju budget karta da 1800 kn ne spada u to btw gledao sam recenzije na netu i to nije istina x700 je jači od 9800 u stvarnom životu i to dosta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|