|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Pozdrav svima! Tijekom eksperimentiranja na kompu napravio sam 2 admin accounta zbog nemogućnosti ulaska u System Volume inf. Morao sam ući u jedan Recovery Point jer mi se ugnijezdio Trojanac a iz postojećeg Admin Accounta nije dalo. Probao sam sa drugim Accountom ali ni taj nije dobio dozvolu za ulazak. Trojanca sam uspio skinuti sa Trojan Hunterom ali ostao je drugi Account kojeg ne mogu skinuti, niti ga prebaciti u drugi tip (Limited) da bi ga obrisao. Probao sam fore sa ulaskom UserAccount-Account-Change account type-Limited ali ne da izmjeniti tip. Kako ga izmjeniti i obrisati imali tko ideju ili riješenje Thanks ![]()
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uđi u onaj account koji ćeš ostavit i iz njega obriši drugi account, al budi siguran da nisi logiran u njega.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
|
![]() Ne da, pas m...... Uopće ne dozvoljava obilježiti Limited account ili obrisati. Možda u Registry postoji riješenje ali nisam to radio pa se ne želim uvaliti u još veća g...... Ipak thanks
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Account koji hoćeš obrisat ne smije bit log-inan, znači ne ideš na Switch User, nego Log-off, i trebalo bi da radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
herr Flick
|
![]() obzirom da mi se nije previše išlo experimentirati sa accountima, a i Windoze su mi štekale povremeno napravih lijepi back up podataka a onda format C i riješeno. Hvala svima na savjetima
![]() |
#8 |
herr Flick
|
![]() Riješio sam problem. Back up važnih stvari sa kompa, pa klasični format C i to je to. Windoze su mi ionako štekale pa sam iskoristio priliku. Savjete ću sačuvati za nedaj Bog drugi puta. Hvala svima
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|