|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Povremeno nema slike na monitoru
Pozdrav, Pokušao sam naći odgovor na svoj problem ali mi ne uspijeva. Naime, problem nije stalan tako da ne mogu odrediti u čem je stvar. Događa se da se komp jednom upali normalno ali drugi put je crna slika na monitoru, ne čujem ništa iz zvučnika tako da ne mogu odrediti da li se uspio bootat u Win ili nije, pretpostavljam da nije. Stvar se događa i kod buđenja iz sleep-a, nekad se probudi noramlno a nekad samo crni ekran i ništa se ne događa. Kad kažem crni ekran, na monitoru nema nikakvog signala i on se sam prebaci u power save mode ili se uopće ne budi iz istog. Stvar nije do Windowsa jer sam napravio reinstalaciju jedno 3 puta, i to na jedvite jade jer kad mora napraviti restart kod instalacije u većini slučajeva se ne probudi iz tog restarta i instalacija mi ne nastavlja tamo gdje je stala. Uglavnom, moram stisnuti i držati gumb za paljenje dok skroz ne izgubi struju i onda probati ponovno ga upaliti. Konfiguracija je ona iz potpisa. Hvala unaprijed, ovo me muči već neko vrijeme i nikako da riješim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|