|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ADSL lan ili usb?
Uzeo sam si adsl (napokon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Zamijeni ga za LAN |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
nemoj razmisljati. odnosno pocni vec sad! reci im da ti usb ne donose uocpe doma. nemoj si priustiti to nerviranje. da skratim, uzmi lan modem. a sad objasnjenje. usb modem se ne pashe sa svim plocama i sistemima, cak se software ne trpi i sa !nekim aplikacijama!. ima problem kod spajanja na internet, a isto tako cesta su i samovoljna odspajanja. nakon kojih je vrlo tesko ponekad cak i dugo vremena uopce uspostaviti link. meni je recimo ponekad pomagalo odspajanje modema sa usb porta na racunalu, a mnogo cesce restart nakon kojega bi radilo. cak sam isao lproblem rjeshavati prelaskom sa w2k na w xp, sto je bila greska jer je modem bio kriv, no niti to nije rijeshilo problem. i...koji ces modem uzeti? lan. ![]() mislim da sada dijele one lijepe siemense. ja sam naklon tri promjene modema i dvije projne splittera (svi znaju tu pricu ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
iako nikada nisam imao problema sa usb modemom (imam ga više od god dana ![]() s obzirom da si ga tek uzeo, kad ti doma donesu usb modem, samo ga uzmi i odnesi u t-com centar i zamijeni za lan...provjereno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma atha meni USB full oke radio bez ikakvih problema jedino sa si krivo rekao je da USB ide na sve sisteme heh da ide ali na LINUX da ga stavis treba se je*** namuciti da nades drivere pa onda da ga jos natjeras da to radi ![]() ![]() LAN je zakon |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
normalno. radi usb na nekim sistemima, dodushe, prilicno su rijetki oni na kojiam radi. ali nisam cuo da nekome recimo lan modem, bilo da je siemensom ili ericssonov ne radi. ![]()
![]() |
#10 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
cini mi se da je t com poceo instalirati nove modeme...ja sam danas dobio Elconov ADSL router. moze se spajati preko usba i LANa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Naprosto je nemoguce USB modem natjerat da radi u Linuxu, neznam jos nikog tko je uspio, znam samo hrpu ljudi koji su pokusavali (bezuspjesno).
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
to vjerojatno mislite na one stare odn prve siemensove usb modeme..?! ya koristim ovaj novi combo koji ima i usb i lan monter mi ga je installirao na ethernet ali sam to maknuo kasnije i installirao usb drivere i sve radi odlicno lan izlaz sam ostavio free za laptop daj pliz objasnite ovo "nemoj usb, uzmi lan".. ovaj combo radi cist fajn |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Propali Amigaš
|
Juče sam instalirao Suse linux na drugi stroj, spajanje na net se svelo na spajanje mrežnog kabela na Siemens adsl modem, lol, nisam mogao vjerovati A onda stavim dvd u DVD-RW drive i ne kuži ga, pa sad budi pametan |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Arg. Uzeo adsl. Napravio online zahtjev pa ga lijepo isprinto pa faksiro sve do 15.11 Tad je bila akcija dva mjeseca flatrate. Likovi mi došli 3.12 Da li sam ja upo u tu akciju i ako jesam do kad traje. Inače uobičajeno mi je 52.8 kb brzina skidanja tako da nije loše. Hvala na odgovoru ![]()
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Upao si i traje ti mislim 2 mj. od prvog spajanja. Za više informacija pogledaj na: https://user.t-com.hr/index.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|