|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
(riješeno) Asus XonarDG ne radi
Konfiguracija:intel db 75en maticna, i5 procesor, 8gb ram, win7 x64 l, service pack 1, zvucnici logitech z906 Napominjem, do petka i na x86 windowsima, sve je savrseno funkcioniralo. Dakle, uredno, nakon instalacije winsa, instalirao drivere od zvucne sa njenog cda, oznacio pcm izlaz u kontroleru, postavim na default device krenuo pustiti glazbu, nema zvuka, provjerim sve opet, i dalje nema zvuka, a volume mixer titra onako zeleno, kao i equilizer od zvucne, odem u playback devices, properties, pise mi no jack information?! Googlam, predloze mi unixonar drivere, instaliram njih, i dalje zvik neizlazi van, samo sada pise u properties jack informations!? I da jos sam u jednom trenutku pokusao sa slusalicama na zelenom u zvucnoj i to je radilo, medjutim sad ni to vise ne m9gu dobiti. Ima li itko ikakve ideje? Sorry ako je krivi pdf, i malo preopsirno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
UPDATE: dakle, nakon 5 dana, 100 i jednog brisanja drivera, reinstalacije, natjerao sam ju da proradi sa uniXonar driverima, kako i zasto, neznam ja, nezna ona, nezna nitko, jer sve je isto kao i svaki puta kad sam instalirao unixonar drivere. e sad imam drugo pitanje, na kontroleru od zvucnika (logitech z906) ima lampica decode kao sto se vidi na ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|