Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.11.2015., 21:52   #1
hrcko10
Registered User

Datum registracije: Nov 2015
(riješeno) Asus XonarDG ne radi

Konfiguracija:intel db 75en maticna, i5 procesor, 8gb ram, win7 x64 l, service pack 1, zvucnici logitech z906

Napominjem, do petka i na x86 windowsima, sve je savrseno funkcioniralo. Dakle, uredno, nakon instalacije winsa, instalirao drivere od zvucne sa njenog cda, oznacio pcm izlaz u kontroleru, postavim na default device krenuo pustiti glazbu, nema zvuka, provjerim sve opet, i dalje nema zvuka, a volume mixer titra onako zeleno, kao i equilizer od zvucne, odem u playback devices, properties, pise mi no jack information?! Googlam, predloze mi unixonar drivere, instaliram njih, i dalje zvik neizlazi van, samo sada pise u properties jack informations!? I da jos sam u jednom trenutku pokusao sa slusalicama na zelenom u zvucnoj i to je radilo, medjutim sad ni to vise ne m9gu dobiti. Ima li itko ikakve ideje?

Sorry ako je krivi pdf, i malo preopsirno
hrcko10 je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2015., 19:51   #2
hrcko10
Registered User

Datum registracije: Nov 2015
UPDATE: dakle, nakon 5 dana, 100 i jednog brisanja drivera, reinstalacije, natjerao sam ju da proradi sa uniXonar driverima, kako i zasto, neznam ja, nezna ona, nezna nitko, jer sve je isto kao i svaki puta kad sam instalirao unixonar drivere.

e sad imam drugo pitanje, na kontroleru od zvucnika (logitech z906) ima lampica decode kao sto se vidi na "]http://[/URL] ima lampica decode, koju ja bas nikada nisam uspio natjerati da proradi, citao sam manual x puta, googlao, ali ne sjecam se sta je pisalo, e sad, mene zanima pod kojim uvjetima ona radi?
hrcko10 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno