|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Procesor i memorija stano skaču!?
Insalirao sam windovse prije par dana(bili su zmazani pa sam cjeli hard zbrisal ![]() Sada dok nekaj radim u windowsima mi strijelica svaku sekundu učita nekaj, tj pokaže se onaj pješčani sat.Pogledao sam u windows task manageru, CPU Usage mi stalno skaće sa 0 na 19 %, nekada i više? A i windowsi mi puno memorije zauzimaju, oko 240-250 MB? ![]() Kaj da napravim da to ubijem? Fala na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napiši ovdje koji su ti sve aktivni procesi nakon startupa.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
To da ti CPU Usage ''skače'' dok nekaj radiš to je sasvim normalno i visina tog ''skoka'' ovisi o tome kaj radiš, tj. kak je zahtjevna neka aplikacija i slično. Za pješčani sat je isto normalno, ali samo ako si upravo nekaj pokrenul, pa treba malo da se to pokrene, tj. učita. A more biti da ti i neki pozadinski proces nekj dela pa ti se prikazuje taj pješčani sat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma dok nikaj ne pokrećem, dok su windowsi upaljeni, no skužio sam kaj je.Je...i max adsl! ![]() Kada isključim kabel sve je ok! Tu i tam skoći. A kaj bi mi moglo toliko memorije gutati? Ok, att tuls guta mi oko 20MB, no ostatak? A što se tiče processa: ima ih pun đon. Neznam kaj koji znači niti koji mi treba. Koliko vama guta memorije samo windowsi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Joj da, prije mi nije CPU usage radio tak, sve je normalno bilo, počelo je nakon instalacije. I nije mi prije bio local area conection stalno uključen, a sada je? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|