|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
VF 700 Cu ili Ati Silencer 4,rev 2 za X800XT PE?
Jel ima neko s slicnom grafickom X800 ili X850 serije da je stavio jedan od ova dva? Kakva su iskustva i koje ste temperature postigli? Meni je u idleu oko 46 a full load zna doc do 75...s stock hladnjakom... Ne mogu se odluciti koji da kupim...iako Silencera rev2 ni nema u hrvatskoj, ali dok se odlucim mozda i dodje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma slobodno uzmi VF700-Cu. Vjerojatno je bolji od Silencera a ima i puno vecu kompatibilnost sa drugim karticama (npr. ide i na 7800GTX) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ovo da li je bolji ne znam ali ide na moju karticu i predobr je hladi.Dakle u idle-u sa stock coolerom sa nekih 46 na sada hladnih 30max. i u full load sa 78 na 52 ![]() Svakako bi ti ga preporucio.Inace frend ga je stavio na x800xl i sinuo mu je nekih 12-13 stupnjeva.Pa ti vidi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
VF700Cu će biti super-a danas sutra ga samo premjestiš na drugu grafu. Ja ga imam na X800XL i jako sam zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A jel ima smisla mijenjat onu turbinu na X850 karticama s jednim od ta dva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Pa, ako ti tvornički hladnjak hladi dobro i bez prevelike buke-nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Naravno da je bučan,al inonako mi je komp bio glasniji od svih kad je kupljen pa sam navikao.A koja je temp. da znaš da dobro hladi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Meni Zalman trenutno clockanu X800XL drži na 36 idle. Mislim da od kad imam taj cooler temperatura nije prešla 60 nakon višesatnog gaženja ![]() U pravilu full load oko 55-57. I ne drevi se jako ni na najačim okretajima. A da ne pričam da je barem na DFI Ultra-D modelu to kudikamo bolje rješenje nego Silencer. (zbog chipseta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
VF 700Cu je bolji od Silencera za par stupnjeva na high okretajima a kad ih staviš na tiše onda su tu negde ja imam zalmana na X800XT PE i temperature su mi sad oko 37-38 idle i 63-65 pod opterećenjem istina zalman je na high no nije prebučan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|