|
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Aumm, kakva je to radeonka na stolu, 295x2 ili nešto novo? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Daj mi reci jel i na ovom napajanju onako teže ugurat ovaj 24 pinski modularni kabel u napajanje ? Pitam jer prije 3 dana sam stavljao RM1000 Corsair i jedva sam uz svu silu ugurao taj kabel u napajanje, dok ovi ostali su ko podmazani ušli unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To je izgleda boljka Corsairovih not AX napajanja. Mislim da je Logan iz TekSyndicate-a imao sličan problem sa svojim HX1000i i pogle kaj mu se desilo nedavno ![]() Premotaj na 1:45
![]() |
#9 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Srećom meni se to nije desilo, al me nakon 2 dana bole još uvijek jagodice od prstiju kolko sam gurao konektor unutra da onaj plastični zakvači onu gornju capicu od konektora na napajanju i jedva uspio. Znači sve ne AX serije su problematične tako, dobro je znat onda, tnx. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 16.03.2015. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nije bilo takvih problema na Strideru sa ATX-om. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
" Never nice to see a Chinese 85C TEAPO capacitor . " Koja je razlika između ovih kineskih 85C TEAPO i 105 C kondenzatora i zašto se proizvođač odlučio na ove 85C TEAPO kondenzatore ?! Dali su ustinu ti 85C kondenzatori toliko pojeftinili proizvod ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Da se autor sa KitGuru-a malo raspitao, znao bi sljedeće: "Teapo Electronic Corp, established in 1978, were the first Taiwanese manufacturer of aluminium electrolytic capacitors." Citiraj:
![]() Za ove tajvanske kondenzatore se odlučilo barem 60-70% proizvođača napajanja, jer nude dobar omjer cijene i kvalitete. Citiraj:
Na npr. 100 000 proizvedenih napajanja uštede na ovakvim i sličnim stvarima (kvaliteta/kvadratura/dužina kabela, konektori, završna obrada, kontrola kvalitete, pakiranje, bundle itd.) su i više nego očite. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Skoro šest mjeseci prošlo i još nije dobavljiv u Hrvatskom tržištu.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|