|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
integrirana grafička kartica
imam p4vmm2 matičnu ploču, cpu 1,7ghz, 256mb ram, hdd 60gb ali je grafička kartica 32mb integrirana s matičnom pločom probo sam ubaciti drugu grafičku gforce 4 mx 440 64mb ali kad upalim komp ostane mi crn monitor, znam da treba negdje u bios_upoštelati ali ne znam gdje ima na dva mjesta nešto u vezi s agp - u prvi ambios setup- pci/plug and play setup play and play aware o/s -------------- yes share memory size ------------------- 32mb primari graphics adapter ------------- pci allocate irq for pci vga --------------- yes pci ide busmaster -------------------- disabled drugi ambios setup - advanced setup quit boot ------------------------------ enabled 1 boot device --------------------------ide-0 2 boot device ------------------------- flopy 3 boot device ------------------------- cdrom try other boot devices --------------- yes s.m.a.r.t. for hard disks -------------disabled bootup num-lock -------------------- on flopy drive swap --------------------- disabled flopy drive seek ---------------------- disabled password check --------------------- setup boot to os/2 -------------------------- no l2 cache ------------------------------ enabled system bios cacheable---------------- enabled sdram timing by spd ------------------disabled sdram frequency ----------------------100mhz sdram cas# latency------------------- 2.5 sdram bank interleave---------------- disabled agp mode ------------------------------4x agp comp. driving--------------------- auto manuel agp comp. driving------------ cb _________________________________ agp aperture size ---------------------64mb auto detect dimm/pci clk------------- enabled clk gen spread spectrum -------------disabled hyper threading function -------------disabled dali mi može neko reći kpoje postavke trebam promjeniti da bi mi druga grafička radila a kako da isključim integriranu grafičku ona je inače s3 savage 32mb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() @Tor zašto bi stavio NO na : Citiraj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da ali sa smartom dobijes to da mozes vidjetli koliko ti je vruc hard ![]()
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A i koji če mu dodjeljeni IRQ za stvar koju ne koristi? Čisto za svaki slučaj. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|