|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
(riješeno) Zvucnik u centralnoj
Instalirao sam windows XP Dakle driveri od zvucne su instalirani spojim zvucnike sve ispravno radi. Al kako da napravim da onaj zvucnik u centralnoj sto ima ugradjen da njeg pustim da radi umjesto ovih "vanjskih" .. Da napomenem da mi je to radilo tako prije nego sam sistem radio. |
![]() |
![]() |
#2 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Zasluzujes li odgovor na ovako lose i nepotpuno postavljeno pitanje? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako kazem interni zvucnik mogu pogrijesiti jer interni zvucnik samo salje beepove ako se ne varam. Ovdje ima zvucnik mali evo slikat cu kad je toliko potrebno ![]() Taj zvucnik nece da radi. Zelim na njega da cujem muziku a ne na one zvucnike koji se ukljuce na zvucnu karticu tj nazovimo ih "eksterne " Zadnje izmijenjeno od: nino. 14.01.2015. u 18:56. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#7 |
fx
Datum registracije: Sep 2007
|
Očito da nisi dobro instalirao. Vjerujem da se radi o nekom HP/DELL/COMPAQ-u kada ima interni zvučnik i u tom slučaju MORAŠ instalirati driver sa njihovih stranica da bi to radilo. Ako ne radi, onda imaš neki sound control panel u kojem to podešavaš. Gdje točno, ne znam na pamet. |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Problem je bio u xp sp3 sistemu. Cim sam instalirao sp2 sve je proslo bez problema |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|