|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
opet moj nesretni LG Flatron
evo mene opet, sada uz one tanke crtice i lagano pištanje imam problem i sa slikom koja je sama od sebe postala duplo tamnija od normalnog, vratio sam grafu na default, instalirao sve moguće drivere i uvijek ista tamna slika. Inače svaki puta kada ponovo pokrenem računalo, ili kada ugasim monitor na dugme i opet ga upalim slika bude desetak sekundi dobra i onda lagano zatamni. Gotovo sam siguran da je monitor rika, sutra ću ga probati spojiti na drugo računalo, ili ću kod sebe spojiti drugi monitor da budem siguran, brine me samo da nije možda grafa na izdisaju? Postoji li šansa pošto je dosta dugo radila klokana, ali je bila odlično hlađena i nije se uopće grijala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Takve greške 99.9% imaju veze s monitorom tak da...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
eto samo da kažem da je LG prosvirao, i otišao na popravak u servis pošto mu je prošla prva godina garancije kada monitor mijenjaju odmah za novi bez obzira za kvar, tako da sam dobio zamjenski ( opet LG ):clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Re: opet moj nesretni LG Flatron
Citiraj:
:mad: :confused: dobro crtice nemam,ali s vremena na vrijeme i kod mene se cuje pistanje,pa nije valjda da cu i jamorat na servis nakon godine!?? valjda nece bit: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
90% monitora "pisti" tj trafo u njima zuji nikakav problem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|