|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
VIP Homebox - antena
Pozdrav, živim na području Nacionalnog parka Plitvička jezera. Koristim Vip Homebox u domaćinstvu. Na tom području dostupna je samo 2G mreža, pet kilometara zračne linije dalje, dostupna je 3G mreža. Postoji li način da uz pomoć uhvatim taj signal. Ako da, molim da mi navedete model antene koji bi bio adekvatan za Homebox. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ako postoji opticka vidljivost, ili ako bas nema velikih prepreka prema toj 3G baznoj stanici, onda ce ova antena biti jedno od najboljih rjesenja. Osim antene jos ti treba pripadajuci spojni kabel, koji ce spojit FME konektor antene na HomeBox. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Trenutno mi očitava 1 crticu siglana 3G mreže, ona bi antena valjda poboljšala signal. Može li mi netko preporučiti kakav model antene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Onda ce ti ova antena sigurno rijesit prijem. Da si stisnuo na moj boldani tekst "antena" otvorio bi ti se link sa vjerojatno najboljom UMTS (G3) antenom koja se moze kupiti kod nas (ali i dosta skupom!): Kako nisi skuzio di trebas kliknut, evo ti link ![]() http://www.jeftinije.hr/nesortirano/...i_-_CX00178C8A |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hvala ti puno, pozz |
![]() |
![]() |
|
|