|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ne znam koliko ti je to potrebno, pro verzije tek tako dostizu frekvencije xt modela. jel ti ide mema preko 500?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Nemam pojma jer ide tek se malo druzim s karticom tj.2 dana pa nisam jos stigao full testirati ali sam citao review da ova moja orginal ati neide vise od 479/1004 pa cisto da pitam jer ima pa ako bude potrebe za flashanjem ako ovaj se ovaj bios bude stvarao probleme inace kartica je super |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Skinuo sam od orginal atija xt s 256mb ddr samsung 2.0ns pa cu to probati staviti ako moja nebude full stabilna s frekvama xt verzije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ekipa nije bash za taj flash, procitaj malo po stranim forumima, npr techpowerupu i ostalima...ova grafa je dobra sama za sebe...ako si zelio nesto jace mogao si uzeti x800xl > pa dobiti ono sto trazis, ne... ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve pet hvala na odgovoru , meni je trebala grafa da je u rangu 9800pro samo ne na agp-u Pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ČEKAJ!!! Prije flešanja napravi backup originalnog BIOS-a da ne bi bilo nisam znao. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|