|
![]() |
#1 |
system kaiser
Datum registracije: Dec 2008
|
ATI DVI to HDMI adapter
Dakle izgubio sam adapter koji je dosao sa mojom starom HD4850. Radi se o proprietary DVI2HDMI adapteru koji moze propustiti audio kanal sa DVI-a: http://mlb-s2-p.mlstatic.com/frete-g...194_5515-O.jpg Ima li neka dobra dusa da je voljan prodati ili se moze negdje nabaviti kod nas? U suprotnom moram ebay konzultirati ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
system kaiser
Datum registracije: Dec 2008
|
Ma znam da ima DVI2HDMI adaptera u manje vise bilo kojem PC shopu al ti adapteri ne daju audio kanal sa ATI kartica koje imaju neki svoj pinout. Video naravno radi sa bilo kojim adapterom ali video+audio samo ide sa ATIevim adapterom. Neka me netko ispravi ako se nesto promijenilo zadnjih godinu/dve.
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Obavezno dogovoriti potencijalni povrat robe jer ne mora raditi, slika će proći a dali će i zvuk znat ćeš tek kad probaš. Nije se promjenilo, čak mi se čini da su interno različiti ovisno o generaciji (ali to nisam 100% siguran). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Zato sam napiso chipoteka najbolje, oni vracaju novac bez problema cak i ako nisi dogovorio moguc povrat novaca. ( Nedavno sam uzeo jedan konverter nije radio za sto mi je trebalo, zamjenio sam bez problema makar sam kutiju devastiro dok sam pokusavo doc do njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Yup radi, ako pogodis pravi adapter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |