Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.10.2014., 13:28   #1
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Laptop se ugasi 3sec nakon paljenja

Pozdrav ljudi,

Ovako, radih jucer ciscenje registry-a (ccleaner) i sve radilo kako treba, i onda me sestra zamolila ako moze nesto pogledati na laptopu(nisam bio doma pa nisam niti gledao sta izvodi) i kada sam se vratio da cu upaliti laptop i lampica se upali zelena zavrti vent, ekran se ne pali uopce.. I nakon 3sec on se ugasi, bilo da to radim na bateriju ili na sam punjac. Kada sam pitao sta je bilo, ona je rekla da je radila i ugasila ga i kada je htjela ponovno upaliti da se to desilo. Nakon toga, ubacim hdd u komp, i tamo ne zeli bootati u win8.1.. I nakon toga sam samo stavio novi win gore(nakon roga sve radi kako spada na kompu) vratim hdd u laptop, opet ista stvar.. E sada, sve sto sam sa software-ske strane napravio sam napravio, sta mogu napraviti sa hardware-ske strane? Vaditi baterije iz maticne i vratiti nazad? Sve zice izvaditi i ponovno spojiti unutra? Ram modul izvaditi i u drugi utor staviti(?) laptop je toshiba satelit c660-1mt

EDIT: Premjestio sam modul u drugi utor(pa kasnije vratio u stari) i sada radi, znaci cuje se vent i hdd ali nema slike na monitoru.. -.-
Hvala

Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 19.10.2014. u 14:25.
Toorop je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2014., 17:12   #2
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Rastavio laptop, sve povadio, ponovno sastavio, radi sve kako treba i sada malo prije samo nestane ekran (vrtim gore win10 tp) i vent se samo vrti, i opet isti problem, nece se upaliti.. Zna li itko sto je, jer postajeo naporan..

EDIT: Kada stisnem power tipku, ventovi zavrte i krenu vrtjeti kao da se normalno boot-a osim sto ekran ne prikazuje nista. Umire integrirana grafa? Ili su driveri (da stavim hdd u komp i stavim gore drivere nove ako ih ima za sve i to je to?)

Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 19.10.2014. u 18:23.
Toorop je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno