|
![]() |
#1 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Laptop se ugasi 3sec nakon paljenja
Pozdrav ljudi, Ovako, radih jucer ciscenje registry-a (ccleaner) i sve radilo kako treba, i onda me sestra zamolila ako moze nesto pogledati na laptopu(nisam bio doma pa nisam niti gledao sta izvodi) i kada sam se vratio da cu upaliti laptop i lampica se upali zelena zavrti vent, ekran se ne pali uopce.. I nakon 3sec on se ugasi, bilo da to radim na bateriju ili na sam punjac. Kada sam pitao sta je bilo, ona je rekla da je radila i ugasila ga i kada je htjela ponovno upaliti da se to desilo. Nakon toga, ubacim hdd u komp, i tamo ne zeli bootati u win8.1.. I nakon toga sam samo stavio novi win gore(nakon roga sve radi kako spada na kompu) vratim hdd u laptop, opet ista stvar.. E sada, sve sto sam sa software-ske strane napravio sam napravio, sta mogu napraviti sa hardware-ske strane? Vaditi baterije iz maticne i vratiti nazad? Sve zice izvaditi i ponovno spojiti unutra? Ram modul izvaditi i u drugi utor staviti(?) laptop je toshiba satelit c660-1mt EDIT: Premjestio sam modul u drugi utor(pa kasnije vratio u stari) i sada radi, znaci cuje se vent i hdd ali nema slike na monitoru.. -.- Hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 19.10.2014. u 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Rastavio laptop, sve povadio, ponovno sastavio, radi sve kako treba i sada malo prije samo nestane ekran (vrtim gore win10 tp) i vent se samo vrti, i opet isti problem, nece se upaliti.. Zna li itko sto je, jer postajeo naporan.. EDIT: Kada stisnem power tipku, ventovi zavrte i krenu vrtjeti kao da se normalno boot-a osim sto ekran ne prikazuje nista. Umire integrirana grafa? Ili su driveri (da stavim hdd u komp i stavim gore drivere nove ako ih ima za sve i to je to?) Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 19.10.2014. u 18:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|