|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mogući problem s adb routerom na t-comu
Pozdrav, Nisam siguran dali je dobra tema, al imam osjecaj da je stvar u routeru pa sam stavio ovdje, naime sta se dogadja, Svakih cca 24 sata se router resetira, i to ok, nema problema, nakon tog reseta, veza se vrati relativno brzo, i preko zice (komp) i bezicno (laptop) madjutim, povremeno se router resetira u neregularnim intervalima i nakon toga ne radi wifi. Na ethernet kablu ima internet, wifi je dignut (zeleno svijetlo) i mogu se spojiti ali cijelo vrijeme je 'no internet access'. Probao sam resetirat wifi na laptopu, resetirat wifi na routeru, jedini lijek je da ubijem router na 10 sec i kad se ponovo dogne, voila, imam internet i preko wifija. Ne znam sto tocno potakne te nereglularne restartove, niti dali je nakon nekih regularnih restartova taj problem a nakon nekih nije. Samo znam da mi se povremeno desi da na lap nemam mreze, a na kompu imam i onda hard restart routera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Neka ti zamijene router.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pokusao sam, ali gotovo je nemoguce doci do tehnicke sluzbe i razgovrati s agentom, prvo pokusavaju 'dijganosticirati' problem preko veze (automat), a onda kad kazes da da nije rijeseno prespoje te fizickoj osobi ali ne zvoni nista, nitko se ne javlja cekao sam 4 puta po 20 min... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Zovi i idi na opciju kao da želiš naručiti još usluga, brzo će se agent javiti i ti mu reci svoj problem pa će te prespojiti tehničkoj ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Ok, probat cu, citao sam jos po netu da taj router voli izgubit sync s mrezom na wifi (sta god to znacilo, jbg, nisam expert), pa ako i posalju drugi router, valjda nece isti. Probat cu ih zicat onaj siemensov, s tim su ljudi vise manje zadovoljni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|