|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kupio Grafu i nastali problemi
Evo kupio sam grafičku Gainward 6800, sve stavio zaštekao i upalim komp i samo onak isprekidano pišti. Mislim da je napajanje preslabo Codegen 350W ostatak konfe p4 2,53 northwood 256ddr 333mhz, zasad a inače corsair value 2x256 audigy 2 hard 120 dvd prža dvd pci modem gygabite 8ipe1000mk ploča prije je nutra bila albatron 6600gt i radilo je sve savršeno ako je napajanje onda bi uzeo novo, al pošto se trenutno nema love, uzimam čim jeftinije u pc chipu su testirali smartboxovo 500W i rekli su da je odlično mislio sam jedno od ovih Napajanje SmartBox SMB-500 500W, P4, ATX, 2xSATA, PCI Express, titan, retail ATX-2 napajanje, 500W, Huntkey, PCI-Ex, S-ATA, crno, 12 cm FAN ili ako neko ima za prodati rabljeno tipa chieftec i sl. iznad 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Posto je to Award bios imas dvije sluzbene dijagnoze: 1. Continious long beeps: DRAM error 2. Continious short beeps: Power error Moja preporuka je da prvo isprobas karticu kod nekog drugog i uvjeris se da je ispravna jer se je i meni znalo dogadati da samo isprekidano pisti a problem je bio upravo u grafickoj i nicem drugom. Nadam se da sam malo pomogel Cjuz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kratki beepovi grafička je ispravna jer sam ju od smartyja tu s foruma kupio jučer a vjerojatno i je napajanje jer je to malo preslabo za tu konfu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Imaš za 300kn čifteke. Kolko dugo i kako su oni testirali taj smartbox? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
neznam više u kojem je to chipu bilo, al mi je 300kn skupo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj štedit na napajanju...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
meni je codegen najvjerovatnije skurio ploču ![]() u zadnje vrijeme mi se znalo desit da mi počme svirat 9500Pro da joj nisam ušteko dodatno napajanje ![]() kupio sam ovo polovno od Mljaca i prezadovoljan sam s njim ![]() probaj si naći nešto polovno, da bude kvalitetnije......vjeruj mi bolje par sto kunića za napajanje.....nego nova ploča i možda još nešto ![]()
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
imas na forumu hrpu napajanja za prodaju veky ti prodaje anteka npr |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
uzel budem najvjerovatnije Napajanje CHIEFTEC 410W, ATX2 ver 2.0, 120 mm ventilator sad me zanima taj atx2 sad imam atx dal bude to pasalo :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
ATX2 ti ima onaj 4pinski konektor za dodatnu strujicu. pogledaj na napajanju koliko ima stvarih wata? everpower 400W- stvarnih 200... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
a dal to atx 2 radi normalno ak ga stavim u konfu di je bilo do sad atx napajanje mislim dal ga se može stavit uopće |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
naravno da možeš i naravno da će radit!!! i taj smartbox(shit) zaboravi...uzmi neko pošteno napajanje kao fortron, chieftec, tagan, antec... i gotovo!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ockej idem onda po napajanje ovaj tjedan točnije po ovog chiefteca |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
nek me neko ispravi al ovaj 4pinski dodaje struju procu, u smislu da je to u največu ruku zbog proca napravljeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
aha kužim, a ako kupim to atx2 napajanje a imama atx ploču dal bude to normalno radilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Koje napajanje?
eh još jedno pitanje koje da napajanje uzmem od ovih: Napajanje Coolermaster 380W, ATX2, RS-380-PMSP, SuperSilent, Extreme power Napajanje LC POWER 420W, 120mm vent., gold, Super Silent, PFC, ATX2 Napajanje CHIEFTEC 410W, ATX2 ver 2.0, 120 mm ventilator NAPAJANJE Coolermaster 430w, rs-430-pmsp, super silent, extreme power |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
EMP moderator
|
Bjež od LC Powera, to je malo bolji no-name.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
E još jedno pitanje pošto nisam iz zg frend ide u vemil pa bi tam uzeo al nema niš jače za nekih 300kn dal bude ovaj fortron dosta za konfu iz 1.posta ili ak neko s foruma hoće rabljeno nekaj prodati za oko 250kn Power Supply FORTRON 350W, HQ, PFC |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|