|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Edimax AR-7286WnB problem
Daklem, nakon sto sam se vratio doma s godisnjeg stari t-comov siemens sx763 vise nije davao znakove zivota, vjerojatno je stradao u nevremenu. Uzeo sam novi ruter iz naslova, medjutim kad ga ustekam u splitter adsl lampica blica cijelo vrijeme, nema sinkronizacije. Ima li tko kakvih iskustava s njim, isprobao sam sve connection typeove i dsl modove, nikako da proradi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po defaultu nemaš ispravne / pred - namještene parametre kao u SX - u, nemoj koristiti wizzard nego odradi konfig pješke manualno, vidi #31 i #54 manuala, podešavaš PPPoE tip konekcije, user i pass od adsl konekcije valjda znaš, VPI = 0, VCI = 33, Connection type = PPPoE LLC, save + reboot i pjevaj. Tek kad ispravno podesiš ovo poviše, pogotovo VPI/VCI, onda ćeš viditi razliku na adsl ledu. Ostalo se snađi ili pitaj. Za žuntu manual > http://www.edimax.com/images/Image/m...nAB_Manual.pdf E da, uzmi std. tel. kabel (na oba kraja RJ-11), za spoj router - adsl razdjelnik. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja bi nazvao i szk, jer ako je grom udario moguce i da je druga strana skurena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
zahvaljujem, adsl lampica zelena, ruter pokazuje podatke za dowwnstream i upstrem. medjutim, lampica internet je sada konstantno crvena, treba li upisivati kakve dns adrese? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Manual u ruke, fino piše: Internet Led - Red On = Internet not connected in router mode Nisi podesio kako treba PPPoE konekciju, krivi user / pass ili šta je kolega poviše sugerirao, neispravna druga strana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|