|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Hitachi deskstar problem
Kupio sam novi hard Hitachi deskstar 80gb sata2. Imam spojen stari wd kao master. Spojim sve kak treba, instaliram win na novi disk, pokrenem ih i sve u redu. Maknem wd-a, u biosu namjestim hitachi kao primary disk, i nece mi dic windowse. Kad vratim wd-a, sve radi normalno. Jedino mi mi smeta sta u windowsima stalno imam upaljenu ikonicu safley remove hardware?? Kak to maknut? U cemu je problem, jel da probam instalirat winowse samo na novi disk, a stari da ne spajam? Konfiguracija je xp3200, msi k7n2(nforce 2),fortron 350w.2x512. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
e s ovim sam se izhebo ko budala.....uglavnom da ti skratim muke....prvo windoze su glupe.....jako....bez obzira na tvoju instalciju na SATA disk....oni si prebace neke podatke na PATA...pa tako kad ga ukloniš...više nerade.....inače prošo si bolje nego ja, meni više nisu htjeli proraditi ni nakon vračanja PATA diska ![]() rješenje (ono koje sam ja primjenio).....stavi ga na SLAVE i sve OK
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
WD diskovi su jedan jako velika pizda od hardvera, vole se poklati sa svime živim u blizini tako da te to ne čudi. Instaliraj win na novi disk bez wd-a, ta ikonica nek te ne smeta, tako treba biti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|