|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Imam Intel Celeron 1.7GHz Na windowsima se samo restarta, a na Linuxu se smrzne. To se desi kako kad. Uglavnom ako pokrenem neku zahtjevniju igricu na Linuxu onda mi se brzo smrzne. Inace ne. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da bi ti geekovi pomogli moraš navesti o kakvoj konfi je riječ, verzije drivera itd. Ovako geekovi mogu gledati u kristalnu kuglu, a ipak su samo geekovi a ne babe vračare. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mema možda krši ploču, ovoga hoću reći, da ploča krši memu, a možda i mema krši ploču. A možda i obrnuto. A ak mema ne krši ploču onda ploča krši memu ![]() Svaki put kada postaš o nekom problemu (vidim da si fulao forum ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Yep, svaki komp ima svoju osobnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
@stjepan
pogledaj da ti nije slucajno pukla koja ushica na nosacu coolera,jer u tom slucaju se cooler zatilta,uopce ne nalijeze na HS od proca i pregrijava se. to se desilo kompicu,promjenio sam ramicu od coolera,i radi sad ko beba normalno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Komp mi se rusi
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Nije nista sa pregrijavanjem. Kad sam instalirao Gentoo Linux (to je u konzoli), nije mi se ovo desavalo. A kad bootam Linux, onda mi pise PCI Interrupt evo mojeg kompa: http://pastebin.com/372623 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
U dmesg logu sam nasao nekoliko sumnjivih redaka: ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0._PRT] ACPI: PCI Interrupt Link [LNKA] (IRQs 1 3 4 5 6 7 10 *11 12 14 15) ACPI: PCI Interrupt Link [LNKB] (IRQs 1 3 4 5 6 7 10 11 12 14 15) *0, disabled. ACPI: PCI Interrupt Link [LNKC] (IRQs 1 3 4 *5 6 7 10 11 12 14 15) ACPI: PCI Interrupt Link [LNKD] (IRQs 1 3 4 5 6 7 10 *11 12 14 15) Kao sto vidite, tu postoje dva ista IRQ-eva. Mozda je tu greska? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|