|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
![]() Komp nedaje sliku izvadim postojecu VGA koje je u PCI_E slotu i stavim prastaru graficku karticu u PCi slot i upalim komp i slika se pojavi.OK kazem i kupim novu PCI-Ex grafu i opet isto.Stavim grafu koja je bila u kompu u drugo racunalo i grafa radi.Promjenim napajanje i stavim novo kupljeni PCIE grafu i opet neradi komp. Znaci kada u komp stavim prastaru grafu komp radi a kada stavim novu ili staru grafu ( koja je bila u kompu) u PCIE slot neradi komp. MBO je DFI Infinity NF4 Ultra-U Da li je mozda problem u PCIE slotu ili .... ![]() Jel neko moze skuziti o cemu je problem ? Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Osobno sam se susreo par puta sa situacijom da se pokraj utora za graficku napuhnuo kondenzator, tako da možeš njih pogledat, osobno bi uvijek radije promjenio matčnu jer mi se nije dalo zaj***** s lemljenjem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Nezelim biti nepristojan ali jesi li provjerio u BIOSu default graphics da je podesen na PCI-E a ne na PCI, probaj ispuhati slot mozda je prasina uzrok sto cisto sumnjam? |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Je li ovo tvoja ploča? http://www.czc.cz/dfi-infinity-nf4-u.../39198/produkt Ako da, ima 2 PCIe slota za grafiku, probao si drugi?
![]() |
#6 |
Registered User
|
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |