|
![]() |
#1 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() ovak..kupio sam novi disk i prebacio podatke sa starog diska na novi i sve kaj je gore bilo(ukljucujuci i windowse i sve skrivene systemske fajlove) i sad je problem u tome kaj sa tog novog diska nemrem bootat... pa ak se to moze nekak sredit, jer stvarno mi se neda ispocetka instalirati windowse |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Normalno da ti tako neće raditi................ Skini " Acronis True Image " Ideš na / New disc deployment / disc clone / Sve bude gotovo za manje od 10 minuta
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Onak za početak, jesi li sačuvao "stari" disk u stanju kakvom je bio ili si se polakomio i odmah ga formatirao? Ako je ostao netaknut, onda moraš napraviti image sistemske particije koji ćeš staviti na novi HDD i sve će fino šljakati. Za to ti treba Ghost ili Acronis i u par klikova mišem da vidiš kako se to lijepo da srediti. Ovako direktnim kopiranjem ne možeš riješiti taj problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Resistance is futile
|
Treba ti Win 98 bootabilna disketa i Ghost koji isto dolazi na jednoj disketi. (sve se radi preko DOSa). Acronis je full Win aplikacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mislim da bi mu Acronis bio jednostavnije, brže i bolje rješenje od Ghosta kojem je ostala samo stara slava
![]() |
#8 |
Resistance is futile
|
Lijepo je vidjeti da su ljudi obzirom na situaciju u kojoj su se trenutno našli, ipak spremni izdvojiti poveće sume $ za legalni software. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
N/A
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Resistance is futile
|
Citiraj:
Citiraj:
: cheers2 ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Nije ni Ghost za odbaciti. Na jednoj disketi imaš sve što ti treba, radi čak i kad je OS uprskan do daske. GUI sučelje u DOS-u, podrška za miša (uz dobro složen autoexec.bat) i svaki imaging problem je riješen za 15-ak minuta. Ja sam za stari lap imao i DOS network setup disk uz pomoć kojeg sam radio ghostanje na drugi stroj preko mreže. Nije bitno kako izgleda i da ima 16,6M boja, nego da pouzdano radi uvijek kad ti treba.
![]() |
#14 |
N/A
|
evo sve je sklonirano i radi super ![]() konacno sam se rjesil ibm-ovog shrota:burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|