|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ATI 9800Pro
Prije nego me svi popljujete.... zato što mi se neda tražit.... Kupio danas navedenu karticu od sapphire-a i zasad sam zadovoljan samo me nešto muči.... probao sam ju clocknut pomoću AtiTool-a i nisam mogao, gore su zadnji omega driveri.... onda sam instaliro powerstrip i sa njim mogu.... dal je kartica možda lockana i dal se taktovi vraćaju na defalt kad pokrenem neku 3d aplikaciju ? Everest uredno javlja klok kartice default: gpu: 378 ram: 338 clock: gpu: 412 ram: 367 Kao što se vidi grafa je na clockovima xt modela.... samo me to muči dal se vrati na default kad pokrenem neku igru ili sl.... ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
potraži dal ima opcija da spremiš, tj. da ti saveano kad izađeš iz programa, i da ti bude takav clock kad ti se dižu widowsi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
|
Zašto jednostavno ne clockate radlinkerom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...pa instaliras 3dmark 2001(ili neki 3dmark) i probas na defaultu i kasnije sa tim xt clockovima pa vidis...
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
IMHO je najbolje clockat iz omege s radclockerom. Tak sam ja radio na svakoj i nikada problema.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Sad radi dobro, clockno sam sa RadLinker-om, grafa je na xt frekvama, na memorijama su pasivni hladnjaci a na gpu je silencer.... za sad radi odlično.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam sa ATi Tray Toolsima 1.0.3.730 bez greške svoju Sapphire 9800Pro downclockao na 300/300 ... pa ne znam zakaj bi bio problem sa istima je overclockat ...
![]() |
#8 |
Premium
|
meni nije htjelo.... stavio sam radlinker i on radi odlično clockno sam grafu na: gpu:432 mem:384 i sve radi savršeno.... možda bi izvuko još koji mhz al i s ovim sam zadovoljan.... ak idem dalje 3dmark daje manje bodova.... fali struje :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
a zasto ne clockate sa riva tunerom...?? ja sam sve grafe sa rivom clockao i nikada problema... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
RadLinker mi se cini dosta dobar u zadnje vrijeme , jedino me malo onaj slider zivcira jer tesko ga je precizno,odnosno na okrugli iznos, dobiti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
al ima sve na jednom mjestu, nema traženja po pogramu to mi se jako sviđa kod njega.
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
gpu: 438 mem: 391 na gpu je silencer a na memorijama su pasivni hladnjaci dobivam 3000 markova u 05! http://img40.imageshack.us/my.php?im...05score4tl.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Hejter
|
Ok , to je skoro na tragu neclockane 6600gt . valjda cu uskoro i ja prziti neku 9800pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
3dmark05 1024x768 default.... P4 2.4@3.06, 1gb kingmax 433, abit is7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zule
|
Onda je to to ![]() Ma isplati se to kupit router, vjeruj mi..za svoju sam pljunuo 800 krznenih, gotovo dvije 2 godine garancije ![]() A fino se da igrat, sad mi rama još fali ![]() ..kad bi netko samo htio prodat keks GEIL value od 512MB za neku siću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Hejter
|
Morati cu uzeti neku , nasao sam i na placu nesto , ali i novu od HISa za 950kn , sto je predobra cijena . vidjeti cu ovih dana kad poplacam skolarinu i ostalo koliko ce ostati pa nesto uzimam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|