|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Laptop radio super, rastavljen, radi ciscenja, vise se ne pali.
![]() Pozz! riječ je o HP Compaq Presario CQ-61 MD Turion II Dual-Core M500 na 2.2 GHZ 3 GB DDR2 na 800 MHz. ATI Mobility Radeon HD 4330 ( ima vlastitih 512 MB memorije, ) 320gb HDD EKRAN 15.6 inčni rezolucije 1366 x 768 http://www.prirucnici.com/hp-compaq-...o-cq-61-320em/ otvorio sam ga prije par mjeseci radi čišćenja, jer nikad nije bio čišćen i prilično se grijao po ljeti. I nakon sto sam sve vijke odvidao, micao sve "dijelove" laptopa dakle, tastaturu , wifi karticu, hard, da bih dosao do ventilatora (koji je bas morao biti samo da se moze doci do njega tako da moram sve raskopati ![]() i ocistio sadm ga, i vratio sve dijelove nazad, zavidao, provjerio sve spojeve, i zelim upaliti laptop, no - ništa. uopće se ne pali ništa. neznam u čemu je greška, pregledavao sam jos jedanput sve dijelove di "se nešto spaja na nešto " npr matična s monitorom,tastatura... sve.... i usbovi i sve ... medjutim ne pali se =( neznam u čemu je stvar! ima li kakve nade? znam daj e star 3 godine, ali je radio sasvim ok prije i vrtio dx9 igre (Oblivion) sasvim ok i za net i po koju igru stariju je bio odlican! koja šteta. ![]() šta vi mislite? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
lap, kao i pc, mozes spojiti "na stolu". tj, van svoje plastike, svog kucista...... memoriju mu ostavi unutra, obavezno cijeli sistem hladenja, spoji (ako ima potrebe, tj nije direkt na samoj ploci) paljenje (najcesce traka oko 1 cm), adapter i pali sa spojenim vanjskim monitorom. i da, baterija van ploce, sto drzi BIOS. neka se resetira na def postavke........ ako i dalje nista, bit ce da je pisi kuci propalo - maticna se blesira. naravno, uvijek mozes probati sa drugim punjacem, drugom memorijom i drugim procesorom ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|