|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Asus Xonar DG - zujanje u desnom zvučniku
Kartica je nova. Isprobano sa zadnjim službenim driver-ima, ali i sa uni xonar na windows-ima 7 i 8. Problem se javlja odmah nakon instalacije drivera. U desnom zvučniku (i desnoj slušalici, ako su slušalice uštekane naravno) se čuje konstantno i glasno zujanje i pucketanje. Samo u desnom, lijevi je potpuno čist (to me jako čudi). Prilikom puštanja glazbe, ta iritacija od zvuka i dalje se čuje. Pokušao sam sve što mi je palo na pamet (uz pomoć google-a), sve drivere koje ima za DL, reinstalaciju WIN 8, mijenjanje PCI slota, ali ništa ne pomaže. Da li ima itko ikakvih iskustava s ovim problemom, i da li postoji riješenje? p.s. probao sam vratit staru karticu (creative), ona radi normalno unutar svojih mogućnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probaj promijeniti audio izlaz na front panel. ako onda šumi, nešt ne zvučna sjebana, ako ne šumi, onda je konektor u qurcu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ne znam ako radi, ali probao bootabilni linux, tek toliko. Ali izgleda da je kartica papa tako da furaj na garanciju. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Ali mislim da nema smisla. Svi tvrde da su Asus Xonar bolje od Creative (na istu klasu mislim), ja osobno ne bih rekao... Naravno to su ukusi, o čemu bi se dalo dobro trollat ![]() Hvala na mišljenjima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|