Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.10.2013., 17:06   #1
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Asus Xonar DG - zujanje u desnom zvučniku

Kartica je nova. Isprobano sa zadnjim službenim driver-ima, ali i sa uni xonar na windows-ima 7 i 8. Problem se javlja odmah nakon instalacije drivera. U desnom zvučniku (i desnoj slušalici, ako su slušalice uštekane naravno) se čuje konstantno i glasno zujanje i pucketanje. Samo u desnom, lijevi je potpuno čist (to me jako čudi).

Prilikom puštanja glazbe, ta iritacija od zvuka i dalje se čuje. Pokušao sam sve što mi je palo na pamet (uz pomoć google-a), sve drivere koje ima za DL, reinstalaciju WIN 8, mijenjanje PCI slota, ali ništa ne pomaže. Da li ima itko ikakvih iskustava s ovim problemom, i da li postoji riješenje?

p.s. probao sam vratit staru karticu (creative), ona radi normalno unutar svojih mogućnosti.
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2013., 17:21   #2
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
probaj promijeniti audio izlaz na front panel.
ako onda šumi, nešt ne zvučna sjebana, ako ne šumi, onda je konektor u qurcu
domis je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.10.2013., 17:27   #3
Mad_Duke
Guest

Ne znam ako radi, ali probao bootabilni linux, tek toliko. Ali izgleda da je kartica papa tako da furaj na garanciju.
  Reply With Quote
Staro 14.10.2013., 19:29   #4
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ne znam ako radi, ali probao bootabilni linux, tek toliko. Ali izgleda da je kartica papa tako da furaj na garanciju.
Uff, nesmijem to isprobavat. Bio bi to pravi organski šok da mi za promjenu zvuk proradi na Linux-u, a na prozorima ne radi. Ne znam kako bi se to završilo

Ali mislim da nema smisla. Svi tvrde da su Asus Xonar bolje od Creative (na istu klasu mislim), ja osobno ne bih rekao... Naravno to su ukusi, o čemu bi se dalo dobro trollat

Hvala na mišljenjima.
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno