|
![]() |
#1 |
blju
Datum registracije: Nov 2002
|
ne prepoznaje dvd uopce
radi se o slucaju u kojem je komp resetiran za vrijeme updejta firmware-a.. i odonda se dvd ne prepoznaje nigdje, ni u neri, ni u flash utility-u za flashanje firmware-a.. i sto sad? kak mogu resetirat firmware? kak rijesit ovaj problem? :/ radi se o sony dw-d22a snimacu napomena: problem nije u mom kucistu, nego tudjem i kuciste se ne planira otvarati (hebiga). tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
|
A da li ga prepoznaje kod bootanja kompa? Ako da onda možda ga jedino spasi fleshanje iz DOS-a. Ako ga ne prepoznaje mislim da ga možeš baciti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: ne prepoznaje dvd uopce
Citiraj:
Subject: Re: Umrla przilica LG From: "N!NO" <nema@nema.com> Newsgroups: hr.comp.hardver Message-ID: <buv4gt$k16$1@bagan.srce.hr> "socijala" <socijalaMAKNI_OVO@net.hr> je napisao u poruci interesnoj grupi:buunk1$n6c$1@bagan.srce.hr... > Skini MtkWinFlash program sa neta (malo prouci upute prije) i > flashaj je opet. > Flasha se iz windowsa i mozes cak flashati ako je nema u device > manageru pa moda pomogne. Hvala. hvala, hvala!!! Ne mogu vjerovati, ziv je! Eto da opisem postupak ako nekog zanima: Prvo sam zamijenio nvidiine IDE drivere sa microsoftovima. Restart, pa sam u BIOSu stavio da na secondary masteru nema nicega. Zatim sam prikopcao IDE kabel na przilicu, ali struju ne. Pokrenuo windowse, MTKWinFlash, odabrao flash file (uzeo sam ga iz ovog LGovog programa). Zatim sam na zivo ustekao strujni kabel u przilicu (priznajem da me toga bilo malo strah). Pokrenuo fleshiranje i stvarno je radilo. Restart i przilica radi! Inace, kad je ostala bez flasha, przilica je kao mrtva. BIOS veli da nema nicega, cak se niti vrata ne mogu otvoriti. Hvala jos jednom.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
blju
|
Citiraj:
uostalom, nije ni bitno pokusat cu s mtkwinflash-om, pa ak uspije uspije, ak ne ne.. postat cu rezultate tnx bubba i svima ostalima |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|