|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Ocz silencer mk3 proizvodi čudne zvukove
Pozdrav. Prije mjesec dva napajanje mi je počelo proizvoditi neki čudan cik cik cik zvuk. Na početku je bio konstantno isti, a sada pod load-om ubrzava i malo se glasnije čuje, dok se nekad uopće ne čuje pa počne pod opterećenjem, nekad odmah po paljenju počne glasnije. Mislio sam da je ventilator u pitanju ali se zvuk i dalje čuje i kad ga zaustavim, iako zvuk baš asocira na to koda on zapinje za neku žicu ili plastiku. Pročitao sam nekoliko postova o cvrčanju zavojnica, ali ovo nije nikakvo cvrčanje neko baš cik cik cik i tako u nedogled mi moj "Silencer" pleše i cikće po živcima. Do čega bi to moglo biti, može li mi štetit drugim komponentama i šta mogu očekivat pri reklamaciji? Hoće li mi to htjet prihvatit pod kvar ili tvorničku grešku ili bi moglo biti: pa znate to vam tako zna bit s tim napajanjima je to normalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
samo ga posalji i u opis kvara reci da nije do venta jer kad je vent zaustavljen, zvuk ne prestaje. trebali bi ti uvazit reklamaciju jer nisi kopao cekicekm po napajanju, jel? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|