|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) Biostar z87x 3d hi-fi restart button žmiga kao hdd lampica
kupio sam jučer navedenu ploču i imam jedan problemčić, naime ploča ima power i restart dugmiće na ploči koji služe svrsi ALI (po mojoj predpostavci) taj dugmić umjesto da svijetli cjelo vrijeme (power dugmić svijetli crveno non stop) on mi funkcionira kao hdd activity lampica tj žmiga mi isto kao i lampica na kučištu za hard nisam siguran da bi to prošlo kroz reklamaciju- ako se to uopče isplati reklamirat al čisto informativno konfa i5 4670k ->nije klokan, hyper 412s, biostar z87x3d hifi,8gb kingston predator 2400mhz,1tb wd,500gb hitachi,tx650,
![]() |
#2 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
google : Next, we have a Reset button and Power button, both with LEDs (the Reset LED functions as a HDD activity LED), a JLN2, JCOMS1 and J1 jumper, along with the diagnostic LED 2-digit display. The display also shows the CPU temperature after the system has booted up http://www.madshrimps.be/articles/ar...board-Review/5
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
omg, ![]() jesam mulac, tu sam i ja pročitao review ali sam izgleda preskočio taj dio, a več sam paničario da sam negdje napravio kratki spoj ili ko zna šta ![]() dobro sad imam jedno drugo pitanjce, jbg noob sam šta češ dosad sam imao asrock ploče i uvijek je bilo pod njihovim realtek hd sound managerom je bilo opcije "speaker fill" no sad ovdje je nema, to sam koristio uvijek jer imam 5.1 zvučnike a ta opcija šalje zvuk na sve zvučnike,no sad na ovoj ploči nisam skužio kak to natjerat
![]() |
#5 |
Premium
|
krivo sam se izrazio, kao i obično imam 5.1 zvučnike, podešeno mi je 5.1 u realtek softveru, sve ok ali pošto večinu toga što slušam je u stereo, 2.0 2.1 ili kako god se zvao takav format, i onda mi nesviraju svi zvučnici samo ljevi, desni i woofer, i tu dolazi do izražaja speaker fill jer šalje zvuk na sve zvučnike nebitno kakva je pjesma
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|