Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.07.2013., 07:50   #1
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
(riješeno) Win 7 nakon desktopa se freeza

U zadnjih par mjeseci počele su mi se dešavat čudne stvari,upalim komp,windowsi se bootaju normalno,dođe do desktopa i tu stane,strelica je tu,odem na taskbar pojavi se krug kao da loada i može tak stajat do sutra,niš se ne miče,prije mi nije to tolko smetalo jer nije bilo često,ali evo jučer nisam mogao upalit komp,resetiram,ista stvar,odem u safe mode,sve normalno,hard i memorija testirani,sve radi...i nakon 100-tog pokušaja uspijem normalno upalit...

Negdje sam pročitao na nekom stranom forumu(sličan problem), da je kabel od grafičke,tj od napajanja koji ide u grafičku,preslab ili tak nešto,da nemože povući...Neznam više šta da radim,testiram,mijenjam?

AMD athlon II x2 250
6gb ddr2
Ati radeon 3800 hd
win 7 64bit
Samsung scsi 160gb
Dr_faca je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2013., 14:14   #2
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Kako da testiraš? Klasika, sve van i širom po stolu, memtest radi pločicu po pločicu i u raznim utorima. Usput imaš divnu ispriku da ga očistiš i promijeniš pastu.

Prije nego se uhvatiš raskopavanja, probaj vratiti prozore na neku raniju točku iz safe moda. Ovo više djeluje kao da je softverski problem. Izvrti Combofix, ne može škoditi.
Oglas

Oglas
Staro 23.07.2013., 15:24   #3
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Pogledaj errore u event vieweru.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2013., 10:28   #4
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Kako da testiraš? Klasika, sve van i širom po stolu, memtest radi pločicu po pločicu i u raznim utorima. Usput imaš divnu ispriku da ga očistiš i promijeniš pastu.

Prije nego se uhvatiš raskopavanja, probaj vratiti prozore na neku raniju točku iz safe moda. Ovo više djeluje kao da je softverski problem. Izvrti Combofix, ne može škoditi.
Ram i hard su već odavno testirani,slažem se za proc i pastu...

Izgleda da je grafička u pitanju,zamjenio sa nekom starom i odmah se winsi digli,stavio sam nove/stare drivere gore,pa ćemo vidjet ovih dana kako će se ponašat,combo je našao nešto, sve zbrisano,počišćeno

Koliko je dobro stavit beta drivere za grafičku?Izašli su najnoviji,ali su beta,pa sam stavio verziju prije...a ne bih baš htio biti pokusni kunić

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Pogledaj errore u event vieweru.
Jbg,zaboravio sam to,ali ako se desi sad opet koji put,budem pogledo
Staro 28.07.2013., 19:41   #5
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Evo riješeno sve!

Opet se komp počeo freezati,uspio sam ući u event viewer i primijetio da Nod32 i TuneUp 2013 se neće "dići" i odlučio zbrisati nod i tuneup nod nisam mogao uninstalirwt već sam morao ručno pa registre brisat nakon toga komp leti ko novi...boota se za 40-etak sec

HVALA SVIMA! :super:
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno