|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
(riješeno) Win 7 nakon desktopa se freeza
U zadnjih par mjeseci počele su mi se dešavat čudne stvari,upalim komp,windowsi se bootaju normalno,dođe do desktopa i tu stane,strelica je tu,odem na taskbar pojavi se krug kao da loada i može tak stajat do sutra,niš se ne miče,prije mi nije to tolko smetalo jer nije bilo često,ali evo jučer nisam mogao upalit komp,resetiram,ista stvar,odem u safe mode,sve normalno,hard i memorija testirani,sve radi...i nakon 100-tog pokušaja uspijem normalno upalit... Negdje sam pročitao na nekom stranom forumu(sličan problem), da je kabel od grafičke,tj od napajanja koji ide u grafičku,preslab ili tak nešto,da nemože povući...Neznam više šta da radim,testiram,mijenjam? ![]() AMD athlon II x2 250 6gb ddr2 Ati radeon 3800 hd win 7 64bit Samsung scsi 160gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Kako da testiraš? Klasika, sve van i širom po stolu, memtest radi pločicu po pločicu i u raznim utorima. Usput imaš divnu ispriku da ga očistiš i promijeniš pastu. Prije nego se uhvatiš raskopavanja, probaj vratiti prozore na neku raniju točku iz safe moda. Ovo više djeluje kao da je softverski problem. Izvrti Combofix, ne može škoditi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pogledaj errore u event vieweru.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Izgleda da je grafička u pitanju,zamjenio sa nekom starom i odmah se winsi digli,stavio sam nove/stare drivere gore,pa ćemo vidjet ovih dana kako će se ponašat,combo je našao nešto, sve zbrisano,počišćeno ![]() Koliko je dobro stavit beta drivere za grafičku?Izašli su najnoviji,ali su beta,pa sam stavio verziju prije...a ne bih baš htio biti pokusni kunić ![]() Jbg,zaboravio sam to,ali ako se desi sad opet koji put,budem pogledo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo riješeno sve! Opet se komp počeo freezati,uspio sam ući u event viewer i primijetio da Nod32 i TuneUp 2013 se neće "dići" i odlučio zbrisati nod i tuneup nod nisam mogao uninstalirwt već sam morao ručno pa registre brisat nakon toga komp leti ko novi...boota se za 40-etak sec ![]() HVALA SVIMA! :super: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|