Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.07.2013., 17:56   #1
realmadrid
Premium
Moj komp

realmadrid's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Lenovo y560 Wireless problem

Pozdrav!
Ovako, nedavno sam na navedenom laptopu napravio upgrade sa windows 8 na windows 8.1 Preview i od onda su počeli problemi s wirelessom. Prvo je bio problem sa driverima, windows je stavio neke svoje i naravno wireless nije funkcionirao nikako. Zatim sam pomoću driver geniusa skinuo drivere koji odgovaraju i radilo sve ok dan-dva. Nakon toga je počelo random disconnectanje sa wireless mreže. Sad na kraju mi windows javlja da je wireless adapter isključen i kad ga pokušam ručno uključiti/isključiti preko prekidača na laptopu uopće ne reagira. Preko LAN-a se ne mrežu spajam bez ikakvih problema.
Proguglao sam malo o toj problematici i dosta ljudi je imalo problem sa wlan driverima na win 8.1 ali nisam našao ništa slično ovome.
Ima li netko ideju kako riješiti problem?
realmadrid je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2013., 20:12   #2
realmadrid
Premium
Moj komp

realmadrid's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Problem riješen!
U međuvremenu su mi se crashali i driveri grafičke kartice i nisam nikako mogao natrag instalirati ati-jeve drivere i na kraju odlučio opalit format. Stavio Win 8, pobaco drivere i wlan opet radi kako treba i prekidač funkcionira. Windows 8.1 (barem preview verziju) od sad izbjegavam u širokom luku jer mi je donjela samo probleme.
realmadrid je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno