|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Lenovo y560 Wireless problem
Pozdrav! Ovako, nedavno sam na navedenom laptopu napravio upgrade sa windows 8 na windows 8.1 Preview i od onda su počeli problemi s wirelessom. Prvo je bio problem sa driverima, windows je stavio neke svoje i naravno wireless nije funkcionirao nikako. Zatim sam pomoću driver geniusa skinuo drivere koji odgovaraju i radilo sve ok dan-dva. Nakon toga je počelo random disconnectanje sa wireless mreže. Sad na kraju mi windows javlja da je wireless adapter isključen i kad ga pokušam ručno uključiti/isključiti preko prekidača na laptopu uopće ne reagira. Preko LAN-a se ne mrežu spajam bez ikakvih problema. Proguglao sam malo o toj problematici i dosta ljudi je imalo problem sa wlan driverima na win 8.1 ali nisam našao ništa slično ovome. Ima li netko ideju kako riješiti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Problem riješen! U međuvremenu su mi se crashali i driveri grafičke kartice i nisam nikako mogao natrag instalirati ati-jeve drivere i na kraju odlučio opalit format. Stavio Win 8, pobaco drivere i wlan opet radi kako treba i prekidač funkcionira. Windows 8.1 (barem preview verziju) od sad izbjegavam u širokom luku jer mi je donjela samo probleme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|