|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Iskakanje programa
pozz........ cilo vrime mi iskače neki program. ali samo na sekundu. niti ne uspijem viditi o kojem je programu riječ pa da ga deinstaliram ili nekako zatvorim. ne mogu ga ni uhvatiti da otvorim. samo se ikona na sekundu pojavi na alatnoj traci i odmah nestane. i sad kad gledam film stalno mi prekida. uvik se prikaže traka izbornika. ne znam šta napraviti. help živcira me ![]() gasila sam ga, ni pomoglo, ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Ha, teško je išta ovako reći..probaj uninstalirat neke od programa koje si instalirala u vrijeme kada se to počelo događat, ili upali task manager i u procesima potraži nešto sumnjivo što misliš da bi moglo biti to "što iskače" i kreni od toga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
namam šta deinsalirati, tu sve čisto ![]() evo imam nešto aticlxx.exe to mi piše nakon šta 'iskoči' taj program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Čak se i dame moraju pridržavati pravila. Nino te lijepo uputio pa pročitaj (s razumijevanjem) linkanu temu. Googlanjem termina "aticlxx.exe" brzo se dolazi do jednog od mogućih rješenja problema: http://blog.teesupport.com/atieclxx-...-in-windows-7/ Također, ova tema je trebala u softverske probleme, ne hardverske ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
sorry, nisam znala di svrstati ovo....e da, inače, mislim da nije do ovog gore navedenog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
ctrl-alt-del sve odjedanput i end task samo klikat. |
![]() |
![]() |
|
|