|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
(riješeno) HDD se ne vidi nakon Acronisa
Dakle, s Acronisom sam pregazio instalaciju s prije napravljenom kopijom winsa 7, nakon toga jedan hdd za winse više ne postoji a device manager ga uredno registrira i vidljiv je. Što napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Administrative Tools->Computer Management->Storage->Disk Management->desni klik na disk pa vidi je li aktivan. Ako nije, aktiviraj ga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Morala bi biti bar veličina i napisano Unlocated space. U tom slučaju ga treba formatirati.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Acronis ga vidi ali mu je napravio da je dinamički??? a veličine nema (to je stari hdd s dokumentima ne novi) --vidi ga device manager i acronis vidi ga i computer managment ali je prazan bez veličine i slova ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
problem je u toliko što imam važnih stvari na njemu. No riješio sam problem. Prvo sam ga označio da ga pridruži kao strani hdd jer kao bazični ga prvo očisti, pa sam prebacio dokumente i onda ga formatirao i stavio kao bazični, Hvala svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|