|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Postavke za telefoniju na t-com routeru - mala pomoc?
Pozdrav. Prije par dana spalilo mi je grom router. Dobavio sam novi Siemens SX763, postavio sam sve no koliko vidim telefon mi ne radi, točnije izgleda da su dva telefonska accounta na samom routeru disejblana. E sada..ono sta bi meni trebalo je postavke te IP telefonije da mogu normalno telefonirati. Kontaktirao sam sluzbu za korisnike, no gospođa nije ništa pronašla u pdf-u za zaposlenike na tu temu. Naravno prijavio sam kvar, ali mi treba telefon za posao i nemogu cekati 7-10 dana koliko su mi obecali. Pa ako netko zna i ima isti router bilo bi lijepo kada bi mi mogao staviti tu postavke. Hvala.
“Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 29.06.2013. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako nemaš prethodni backup postavki možeš "se slikat" i čekat da support odradi svoje. Info ti piše na x mjesta, radi se o tome da su ims namjerno složili tako da radi preko remote managmenta routera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
7-10 dana ? To mi je neakako previse cekanja. Pa nije li kod T-coma 24-48 sati rok za dolazak tehnicara ? Ja fakat nikad nisam cekao duze od 1-1.5 dan da se netko pojavi.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
To Brown Acid: Probaj resetirati router tako da držiš reset malo duže, 20-tak sekundi, onda bi ti trebao povući novu konfiguraciju sa t-com servera. Barem je meni tako bilo kada sam nakon siemens-a dobio thompson-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|